Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
Sonradan pişman olmaktansa (performans değil görüntü olarak) içimi de açsın diye düşündüm.
Son şöyle 6K fark oldu. Kabul edilebilir bir rakam benim için. Performans açısından sizinle oluşturduğumuzla görseldeki sistem arasında fark var mı sizce?
Sonradan pişman olmaktansa (performans değil görüntü olarak) içimi de açsın diye düşündüm.
Son şöyle 6K fark oldu. Kabul edilebilir bir rakam benim için. Performans açısından sizle oluşturduğumuzla görseldeki sistem arasında fark var mı sizce?
Evet o da nazarı olsun artık Bu son attığım görselde fark edersiniz aslında anakart Wi-Fi'li bir avantajım. Sizle hazırladığımız Wi-Fi'li seçeneklerde direkt 80K'ya çıkıyor yine maalesef. Sizce genel olarak kafa kafaya diyebilir miyiz hazırladığımız sistem ile şu olsa daha iyi olur dediğiniz bir bileşen var mıdır?
Evet o da nazarı olsun artık Bu son attığım görselde fark edersiniz aslında anakart Wi-Fi'li bir avantajım. Sizle hazırladığımız Wi-Fi'li seçeneklerde direkt 80K'ya çıkıyor yine maalesef. Sizce genel olarak kafa kafaya diyebilir miyiz hazırladığımız sistem ile şu olsa daha iyi olur dediğiniz bir bileşen var mıdır?