Elimde 2012 yılından kalma bir Samsung chat 357 model bir cep telefonu var kutusu açılmadı telefon sıfır hiç hat takılmadı, e-Devlet'ten baktım hala kayıtlı görünüyor. Bunun sebebi aktif edilmediği için mi düşmemiş acaba kayıttan.
Elimde 2012 yılından kalma bir Samsung chat 357 model bir cep telefonu var kutusu açılmadı telefon sıfır hiç hat takılmadı, e-Devlet'ten baktım hala kayıtlı görünüyor. Bunun sebebi aktif edilmediği için mi düşmemiş acaba kayıttan.
Cihaza Türkiye hattı takmadığınız sürece IMEI uçmaz. Siz ilk defa o telefona Türkiye hattı olan bir SIM takarsanız ve şebekeye bağlanıp çıkarırsanız o zaman 1 yıl sonra IMEI kaydı düşer.
Normalde 1 yıl hat takılmayan telefonların IMEI kaydı BTK'den düşürülecekti
Sizin cihazınıza hat takılmadığı için kayıtlı kalmıştır ancak hat takılınca kayıtsız duruma düşebilir eğer kullanım yapacaksanız faturanızı hazırlayın.
Normalde 1 yıl hat takılmayan telefonların IMEI kaydı BTK'den düşürülecekti
Sizin cihazınıza hat takılmadığı için kayıtlı kalmıştır ancak hat takılınca kayıtsız duruma düşebilir eğer kullanım yapacaksanız faturanızı hazırlayın.
artık 1 seneye düşürdüler onu galiba 2 sene de olabilir emin değilim ama 7 değil onu biliyorum. Ek olarak faturası vs. duruyorsa e-devlet üzerinden kapanan imei yi açtırabiliyordunuz tekrar bu yasa ile kapandıysa.