seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.297 Çözümler 11 Beğeniler 3.257 13 Ekim 2025 #1 Bu değerli bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. Hiç oynamadım, bırakın oynamayı indirmeyi bile düşünmedim. Konuyu açarken "LoL oynarken monitörü kırdım" diye bir konu gördüm. Bu bilgiyi de paylaşmak istiyorum.
Bu değerli bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. Hiç oynamadım, bırakın oynamayı indirmeyi bile düşünmedim. Konuyu açarken "LoL oynarken monitörü kırdım" diye bir konu gördüm. Bu bilgiyi de paylaşmak istiyorum.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.094 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 13 Ekim 2025 #2 7 yıllık hesabım var. 2 monitör kırdım bende. Bıraktım tabi.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.485 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 13 Ekim 2025 #3 Ben oynadim 2 mac. Allahima sovdukleri icin biraktim. Kitlesi berbat. Oynamayarak dogru karar vermissin.
Ben oynadim 2 mac. Allahima sovdukleri icin biraktim. Kitlesi berbat. Oynamayarak dogru karar vermissin.
Albus Dumbledore Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 468 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 13 Ekim 2025 #4 Arkadaşlarım zorla oynattırmışlardı, oyundan hiçbir şey anlamadım geri sildim. Çok mantıksız geldi.
Ryoes Uzman Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 74 Beğeniler 44 13 Ekim 2025 #5 seeraddar dedi: Bu değerli bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. Hiç oynamadım, bırakın oynamayı indirmeyi bile düşünmedim. Konuyu açarken "LoL oynarken monitörü kırdım" diye bir konu gördüm. Bu bilgiyi de paylaşmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu haber mutlu etti sadece ben oynamıyorum gibi düşünüyordum.
seeraddar dedi: Bu değerli bilgiyi sizinle paylaşmak istedim. Hiç oynamadım, bırakın oynamayı indirmeyi bile düşünmedim. Konuyu açarken "LoL oynarken monitörü kırdım" diye bir konu gördüm. Bu bilgiyi de paylaşmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu haber mutlu etti sadece ben oynamıyorum gibi düşünüyordum.
KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.297 Çözümler 11 Beğeniler 3.257 13 Ekim 2025 #6 Simon dedi: Ben oynadim 2 mac. Allahima sovdukleri icin biraktim. Kitlesi berbat. Oynamayarak dogru karar vermissin. Genişletmek için tıkla... Albus Dumbledore dedi: Arkadaşlarım zorla oynattırmışlardı, oyundan hiçbir şey anlamadım geri sildim. Çok mantıksız geldi. Genişletmek için tıkla... Ryoes dedi: Bu haber mutlu etti sadece ben oynamıyorum gibi düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Bu mesajı yıldızlar arasında saklanan ve hala LoL oynamaya devam eden tüm oyunculara gönderiyorum, biz buradayız ve sizi bekliyoruz.
Simon dedi: Ben oynadim 2 mac. Allahima sovdukleri icin biraktim. Kitlesi berbat. Oynamayarak dogru karar vermissin. Genişletmek için tıkla... Albus Dumbledore dedi: Arkadaşlarım zorla oynattırmışlardı, oyundan hiçbir şey anlamadım geri sildim. Çok mantıksız geldi. Genişletmek için tıkla... Ryoes dedi: Bu haber mutlu etti sadece ben oynamıyorum gibi düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Bu mesajı yıldızlar arasında saklanan ve hala LoL oynamaya devam eden tüm oyunculara gönderiyorum, biz buradayız ve sizi bekliyoruz.
dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 13 Ekim 2025 #7 2 yıl civarı oynadım. 1-2 ay önce Dual boot yaparak geri başlamıştım. Geçen gün sildim. Kötü oyun.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.630 Çözümler 14 Beğeniler 7.759 13 Ekim 2025 #8 EU West ve TR'de Emerald 1 ve üstünde oynanmaması gerek. Kore'ye 80-100 ms ile bağlanabilsek orada daha rahat oluruz da...
EU West ve TR'de Emerald 1 ve üstünde oynanmaması gerek. Kore'ye 80-100 ms ile bağlanabilsek orada daha rahat oluruz da...
KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.297 Çözümler 11 Beğeniler 3.257 13 Ekim 2025 #9 SF26 dedi: EU West ve TR'de emerald 1 ve üstünde oynanmaması gerek. Kore'ye 80-100 ms ile bağlanabilsek orada daha rahat oluruz da... Genişletmek için tıkla... Her ne kadar hiçbir şey anlamasam da evet haklısınız. LoL oynamazsak çok rahat oluruz.
SF26 dedi: EU West ve TR'de emerald 1 ve üstünde oynanmaması gerek. Kore'ye 80-100 ms ile bağlanabilsek orada daha rahat oluruz da... Genişletmek için tıkla... Her ne kadar hiçbir şey anlamasam da evet haklısınız. LoL oynamazsak çok rahat oluruz.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.630 Çözümler 14 Beğeniler 7.759 13 Ekim 2025 #10 seeraddar dedi: Her ne kadar hiçbir şey anlamasam da evet haklısınız. LoL oynamazsak çok rahat oluruz. Genişletmek için tıkla... Avrupa sunucusu ve Türkiye'de yüksek ranklarda olmadıkça cidden azap. Ben mümkün mertebe herkesi susturarak(Sinyaller hariç, map takibim bir tık zayıf.) oynamaya özen gösteriyorum, chat kapalı oldukça rahat oluyor.
seeraddar dedi: Her ne kadar hiçbir şey anlamasam da evet haklısınız. LoL oynamazsak çok rahat oluruz. Genişletmek için tıkla... Avrupa sunucusu ve Türkiye'de yüksek ranklarda olmadıkça cidden azap. Ben mümkün mertebe herkesi susturarak(Sinyaller hariç, map takibim bir tık zayıf.) oynamaya özen gösteriyorum, chat kapalı oldukça rahat oluyor.