Hiç sıkılmadan oynanabilecek oyun tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ranton Kouga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 573
  • Etiketler Etiketler
    önerileri oyun
AC Shadows, nightmare zorlukta. Sonsuza kadar olmaz ama bütün harita felan 200 saat sürer herhalde. Ben nightmare de oynamıyorum ama o ayrı

Max Payne 3 derim. Level dizaynı 5 yıldır oynamama rağmen sıkmadı. Hala ara sıra girer adam vururum.

5'li girince olabilir. Fakat diğer türlü sıkıntı. Benim önerim Assetto Corsa, CarX Drift Racing veya Forza olurdu. Arkaya şarkı açıp oynamak aşırı sarıyor.
O da belli bir yerden sarmıyor. 90 saatimi öyle yaptım Forza'da ama gerçekten sonra sıktı. Beamng Drive olabilir. Farklı farklı araçları kazalara sokmak çok eğlenceli.

Öneriler için teşekkür ederim. Direksiyon setim olsaydı araba oyunlarını direk alırdım. Macera odaklı önerileriniz var mı?

Öneriler için teşekkür ederim. Direksiyon setim olsaydı araba oyunlarını direk alırdım. Macera odaklı önerileriniz var mı?

Macera değil de arkaya oyun havası veya Türkçe pop eşliğinde modlu Farming Simulator diyorum ben .
Ormancılık, mısır silajı, çim silajı, pancar gibi işlerde yük taşımak özellikle mod var iken zevkli oluyor traktör battı batmadı çıktı çıkacak uğraşırken zaman geçiyor. Sizi sarar mı bilmiyorum ama sadece Farming Simulator 17'yi 800 saat oynadım böyle.

• The Witcher 3: Wild Hunt
  • Red Dead Redemption 2
  • Civilization VI
  • Stardew Valley
  • HOİ4
  • EU4
  • AOH3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…