Hiç Windows telefon kullandınız mı?

Mustckmk 48

Uzman
Açıkçası telefonlara ilgisi olan bir insanım. Geçen Nokia E72 satın aldım ve onunla gerçek anlamda yapılabilecek her şeyi deneyim etmeye çalıştım ve ettim.
Şimdi ise merak ettiğim için Nokia Lumia 1020 almayı düşünüyorum fakat koleksiyonluk oldukları için fiyatları biraz pahalı. Bu da beni Windows işletim sisteminde neler yapabileceğimi düşünmeye itiyor. APK kurarmış gibi uygulama kurmam mümkün mü? İnternet tarayıcısı ne durumda? Farklı Windows bilgisayarlarla uyum sağlayabiliyor mu? Veya siz döneminde ya da farklı bir zamanda kullandınız mı? Deneyimlerinizi, tecrübelerinizi mutlaka aktarırsanız sevinirim.

Hocam, bende de eskiden vardı; internete zorla şerle giriyordum ama hangi modeliydi hatırlamıyorum. Sadece arama ve kamera için kullanıyordum, WhatsApp bile yükleyememiştim.

Lumia 520 vardı, aslında fikir ve dizayn olarak çok hafif ve güzeldi ancak marketteki uygulamaların eksikliği nedeni ile fazla tutunamadı.

İlk telefonum Lumia 520 idi. Market olarak çok güçsüzdü.

Güzeldi ama o zamanlar rakipleri çok güçlüydü. LG G2 vardı ondan çok çok iyiydi.

Lumia kullanmıştım güzeldi.

Lise zamanı TAA inceleme yapıyordu böyle telefonları, oradan görüp sarı renkte lumia 630 mi neydi onu almıştım. Telefon güzeldi ama sınıftaki arkadaşlarım android telefonlarındaki google play ile çeşitli oyunları beraber oynarken ben lumia ile anca izliyordum. O zamanlar üzmüştü baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…