Until Dawn'a yeni başladım, çok sarıyor. The Quarry de biraz oynadım fakat gerçekten güzel ikili. Detroit Become Human bitirdim, o da mükemmel bir oyundur. Gamepad ile güzel vakit geçirebilirsin.

Watch Dogs 2.
Watch Dogs Halloween GIF by Ubisoft Canada

Uncharted 4 sevdiysen fırından yeni çıkmış 007'ye bakabilirsin.

Oyun iyi ama Twitter'da veya sosyal medyada sürekli RDR 2 takıntısı var. Hani ben de bitirdim ve güzel oyundu ama oynadık bitti. Mesele RDR2 fanlarının her oyunu bu oyunla kıyaslaması ve eski kafası her şeye kapalı yaşlı dayılar gibi bu oyunda takılı kalmaları.

Forza 6' da duba arabaya bitişik duruyor diye gidip GTA 4 övüyor. O zaman güzeldi, oynadık bitti. 2 ayda bir harika oyunlar çıkıyor. Artık hiç bir fayda sağlamayan Rockstar fanboyluğunun bitmesi gerekiyor.

Twitter'da Rockstar, RDR ve GTA gibi kelimeleri sessize aldım.

Oyun iyi ama Twitter'da veya sosyal medyada sürekli RDR 2 takıntısı var. Hani ben de bitirdim ve güzel oyundu ama oynadık bitti. Mesele RDR2 fanlarının her oyunu bu oyunla kıyaslaması ve eski kafası her şeye kapalı yaşlı dayılar gibi bu oyunda takılı kalmaları.

Forza 6' da duba arabaya bitişik duruyor diye gidip GTA 4 övüyor. O zaman güzeldi, oynadık bitti. 2 ayda bir harika oyunlar çıkıyor. Artık hiç bir fayda sağlamayan Rockstar fanboyluğunun bitmesi gerekiyor.

Twitter'da Rockstar, RDR ve GTA gibi kelimeleri sessize aldım.
Size üzülerek katılmıyorum. 😑😑