Hikayeli oyun oynamayı mı tercih edersiniz dizi izlemeyi mi?

Hikayeli oyun oynamak mı yoksa dizi izlemek mi sizi daha çok tatmin ediyor?

• Oy verenlerin toplamı
    32
Hikayeli oyunlar beni sıkıyor artık. Özellikle oyun süresi çok uzunsa hiç gelemiyorum.

Düzgün hikayeli oyun çıkmadığı için bayadır sıkılıyorum. Hikayeli oyun diye berbat bir senaryoya sahip açık dünya saçmalıklarını oyun diye ağzımıza veriyorlar. Nerede dolu dolu hikaye yaşatan God of War'lar... Ne kadar çok tutmamış olsa da Prey ve Control bile günümüzde çıkan çoğu oyundan daha kaliteli bir hikaye yaşatıyor.

Öncelerde hikayeli oyunları çok oynardım ama artık sıkmaya başladı. Bugünlerde ise dizi/film izliyorum.

Eskiden olsa hikayeli oyun derdim ama son zamanlarda oyunların içine girmekte ve hikayelere odaklanıp takip etmekte zorlanıyorum. Şimdi tercihim dizi olur.

Birbirinden bağımsız 2 ayrı aktivite açıkçası. Bir cevap vermem gerekirse düzenli ve uzun saatler süren bir deneyim olduğu için hikayeli oyun derim. En önemli ayırt edici noktası ise kendin bizzat iradenle müdahil oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…