Velar 16 Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 374 Çözümler 3 Beğeniler 294 Dün 22:46 #11 Cyberpunk da önerebilirim.
KS KS P Patatesli Dondurma 1 Çalışkan Katılım 25 Ağustos 2026 Mesajlar 20 Beğeniler 5 Dün 22:47 #12 Velar dedi: Cyberpunk da önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu oyun da benim için "rahatsız edici" kategorisine giriyor.
Velar dedi: Cyberpunk da önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu oyun da benim için "rahatsız edici" kategorisine giriyor.
Velar 16 Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 374 Çözümler 3 Beğeniler 294 Dün 22:47 #13 Patatesli Dondurma dedi: Oynadım. BAzı yerleri beni rahatsız etti doğrusu. Genişletmek için tıkla... Nereler rahatsız etti bro? benim için bir şaheser o oyun şahsi görüşüm bir daha oynaman yönünde
Patatesli Dondurma dedi: Oynadım. BAzı yerleri beni rahatsız etti doğrusu. Genişletmek için tıkla... Nereler rahatsız etti bro? benim için bir şaheser o oyun şahsi görüşüm bir daha oynaman yönünde
KS KS P Patatesli Dondurma 1 Çalışkan Katılım 25 Ağustos 2026 Mesajlar 20 Beğeniler 5 Dün 22:48 #14 Velar dedi: Nereler rahatsız etti bro? benim için bir şaheser o oyun şahsi görüşüm bir daha oynaman yönünde Genişletmek için tıkla... Dostum ne bilyeim, rahatsız etti işte. Bitirdim zaten oyunu.
Velar dedi: Nereler rahatsız etti bro? benim için bir şaheser o oyun şahsi görüşüm bir daha oynaman yönünde Genişletmek için tıkla... Dostum ne bilyeim, rahatsız etti işte. Bitirdim zaten oyunu.
Simon 127 Seçkin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15.517 Makaleler 23 Çözümler 47 Beğeniler 18.300 Dün 22:50 #15 Patatesli Dondurma dedi: Ubisoft'u hiç sevmiyorum; ne oyunlarını ne de kendisini. Batman Arkham'da optimizasyonu çok kötü. Genişletmek için tıkla... Anladim. Ben PS3'de oynadim Arkham'i. PC optimizasyonunu bilmiyorum. Bir de istersen pixel tarzi seviyorsan Undertale olabilir. Grafik lazimsa Prototype bakabilirsin.
Patatesli Dondurma dedi: Ubisoft'u hiç sevmiyorum; ne oyunlarını ne de kendisini. Batman Arkham'da optimizasyonu çok kötü. Genişletmek için tıkla... Anladim. Ben PS3'de oynadim Arkham'i. PC optimizasyonunu bilmiyorum. Bir de istersen pixel tarzi seviyorsan Undertale olabilir. Grafik lazimsa Prototype bakabilirsin.
Lorien 42 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 6.224 Çözümler 4 Beğeniler 5.220 Yer Kaer Morhen Dün 22:51 #16 Patatesli Dondurma dedi: Dostum ne bilyeim, rahatsız etti işte. Bitirdim zaten oyunu. Genişletmek için tıkla... Sizi rahatsız etmeyen bir oyun var mı? Ateş etmek mi rahatsız ediyor sizi?
Patatesli Dondurma dedi: Dostum ne bilyeim, rahatsız etti işte. Bitirdim zaten oyunu. Genişletmek için tıkla... Sizi rahatsız etmeyen bir oyun var mı? Ateş etmek mi rahatsız ediyor sizi?
Michael MYERS 127 Seçkin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.556 Çözümler 99 Beğeniler 7.048 Yer Haddonfield, Illinois Dün 22:51 #17 Velar dedi: Nereler rahatsız etti bro? benim için bir şaheser o oyun şahsi görüşüm bir daha oynaman yönünde Genişletmek için tıkla... Adamı çarmıha geriyoruz daha ne yapalım? Ama bir insanın bu oyunu oynamadan ölmesi boş yaşaması gibi bir şey. Stray bakabilirsin.
Velar dedi: Nereler rahatsız etti bro? benim için bir şaheser o oyun şahsi görüşüm bir daha oynaman yönünde Genişletmek için tıkla... Adamı çarmıha geriyoruz daha ne yapalım? Ama bir insanın bu oyunu oynamadan ölmesi boş yaşaması gibi bir şey. Stray bakabilirsin.
yusufumm07 127 Bilgin Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 4.277 Çözümler 10 Beğeniler 2.047 Dün 22:52 #18 Elden Ring Sekiro ekipman parçalatır adama Ultra zor .
W White Dragon 8 Uzman Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 125 Beğeniler 59 Dün 22:57 #19 Hikaye olmasa da Stardew Valley'e bakabilirsin; oyun türü gereği oldukça ödüllendirici ve sakin.
Miles Upshur 40 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.014 Çözümler 6 Beğeniler 2.397 Dün 23:00 #20 Hitman serisi çok güzeldir, baştan sona oynamanı tavsiye ederim.