Hikayesi kısa süren oyun önerisi

Kimse söylemeden söyleyeyim, Titanfall 2.

Akıcı mekanikleri, bu mekanikleri kullanabilmen için harika bölüm dizaynları, çok sade ve iyi olan ama kısa olan hikayesi (iyi bir tempoyla 8 saatten daha az sürede bitirebilirsin.) Ve grafikleriyle tam o kıvamda bir oyun.

Fazla kısa video izliyorsan azalt, ondandır.

Yani genel olarak reels izlerim günde 20-25 dakika kadar. Bir de sadece çabuk sıkılıyorum yaptığım şeyden. Oynamak isteyip de indirdiğim bir sürü oyun var ama oyunların %90'lık kısmını, daha oyunu oynamadan siliyorum.

Cry of Fear güzel bir psikolojik korku oyunudur ona da bakabilirsiniz.

Cry of Fear güzel bir psikolojik korku oyunudur ona da bakabilirsiniz.

O oyunu ortaokul zamanı oynamaya çalışmıştım, gelen her ufak seste arkamı kontrol ediyordum. Onu da korkudan zaten 30 dakika sonra falan silmiştim. Korku oyunlarını pek oynayamıyorum tırstığımdan dolayı.

Metro 1 ve 2. oyunu, ortalama 5-6 saat sürüyor ve kaliteli yapımlardır. Ek olarak Wolfenstein serisi, 5 saat civarında bitiyor, son oyunu hariç 10 numara seridir.

Wolfenstein New Order'ı eskiden oynayıp çok beğenmiştim zaten. O yüzden oynarım diye serideki diğer oyunları da aldım geçen haftalarda. Hatırlattığınız iyi oldu.

Crysis serisi, Evil West olabilir. Hikâyesi kısa sürüyor.

South Park: The Stick of Truth oynayın hocam, ama sadece hikayesini bitirmek 6 saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…