tahta 1

Başarılı
Merhaba,

Epic Games üzerinden Hitman suikast dünyası oyununu alacağım ancak bu sadece 3.'yü içeriyor galiba.

1 ve 2'ninde dahil olduğu eklenti nedir, üzerine hangisini eklemeliyim tam anlayamadım.

Şu 2 paketi gördüm ancak bana çok açıklayıcı gelmedi, bilenler yardımcı olabilir mi?
  • Hitman suikast dünyası Deluxe paket.
  • Hitman 3 Access Pass: Hitman 2 Expansion.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ve 2. oyun için Standard Edition'ı alabilirsiniz, 3. oyunu da içeriyor bu paket.

WOA-Comparison_Grid-20240306-16x9.webp

Tüm haritaları istiyorsan Deluxe paket alman lazım. New York ve haven island haritaları Deluxe pack içeriğine dahil. Ha, bir fiyat hesabı yapmakta fayda var. Standart alıp sonra Deluxe yükseltmek daha mantıklı olabilir. İzninle ben senin için hesabını yapayım.

PaketFiyat
Hitman world of assasination167
Hitman 3 access pass: hitman 3 expansion54
Seven deadly sins54
Hitman 3 deluxe pack54
Toplam329

Her şey dahil Deluxe pack olmuş 769 lira. Epey fazla bir fiyat farkı var. Siz 167 liralık olan woa paketini alın ve sonra altta linkini eklediğim diğer paketleri ek olarak alın. 769 lira vermek yerine tüm paketleri tek tek satın alırsanız 769 liralık paketin tüm içeriğine sahip olabiliyorsunuz. Merak etmeyin, ben geçen sene aynı şekilde satın alım yapmıştım. Oyun içi mağazada Deluxe Pack'e sahip olarak gözüküyorum.

167 liralık Hitman suikast dünyası sürümünü alın.

2 Sniper haritası, haven ısland ve New York maplerine erişimi açıyor.

Adı Deluxe pack ama sadece kozmetik ve kontrat ekliyor. Öteki 769 liralık Deluxe pack ile karıştırmayın.
Yukarıdaki paketleri aldıysanız 769 liralık paketin tüm içeriklerine sahip olmuş olmanız lazım. Altta linkini eklediğim diğer paketleri alsanız bile 769 liraya Deluxe pack almaktan daha ucuza gelecektir.

Yanlış hatırlamıyorsam bu paket Deluxe pack dahilinde değildi fakat oyuna ekstra oynanabilir içerik ekliyor. İsterseniz alabilirsiniz.

Yine Deluxe packe dahil olmayan fakat oyuna arcade kontratı ekleyen bir diğer içerik. İsterseniz alabilirsiniz.

Biraz karışık oldu sanırım ama yapacak bir şey yok. Kafanıza takılan bir durum varsa sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba,

Epic Games üzerinden Hitman suikast dünyası oyununu alacağım ancak bu sadece 3.'yü içeriyor galiba.

1 ve 2'ninde dahil olduğu eklenti nedir, üzerine hangisini eklemeliyim tam anlayamadım.

Şu 2 paketi gördüm ancak bana çok açıklayıcı gelmedi, bilenler yardımcı olabilir mi?
  • Hitman suikast dünyası Deluxe paket.
  • Hitman 3 Access Pass: Hitman 2 Expansion.
Dediğin ikili paket gayet yeterli, diğer dlcler kozmetik ve bence 100 liraya değmeyecek ekstra görevler veriyor. Ben dediğin paketi aldım ve 1,2 ve 3 ü aldım oynuyorum.

Tüm haritaları istiyorsan Deluxe paket alman lazım. New York ve haven island haritaları Deluxe pack içeriğine dahil. Ha, bir fiyat hesabı yapmakta fayda var. Standart alıp sonra Deluxe yükseltmek daha mantıklı olabilir. İzninle ben senin için hesabını yapayım.

PaketFiyat
Hitman world of assasination167
Hitman 3 access pass: hitman 3 expansion54
Seven deadly sins54
Hitman 3 deluxe pack54
Toplam329

Her şey dahil Deluxe pack olmuş 769 lira. Epey fazla bir fiyat farkı var. Siz 167 liralık olan woa paketini alın ve sonra altta linkini eklediğim diğer paketleri ek olarak alın. 769 lira vermek yerine tüm paketleri tek tek satın alırsanız 769 liralık paketin tüm içeriğine sahip olabiliyorsunuz. Merak etmeyin, ben geçen sene aynı şekilde satın alım yapmıştım. Oyun içi mağazada Deluxe Pack'e sahip olarak gözüküyorum.

167 liralık Hitman suikast dünyası sürümünü alın.

2 Sniper haritası, haven ısland ve New York maplerine erişimi açıyor.

Adı Deluxe pack ama sadece kozmetik ve kontrat ekliyor. Öteki 769 liralık Deluxe pack ile karıştırmayın.
Yukarıdaki paketleri aldıysanız 769 liralık paketin tüm içeriklerine sahip olmuş olmanız lazım. Altta linkini eklediğim diğer paketleri alsanız bile 769 liraya Deluxe pack almaktan daha ucuza gelecektir.

Yanlış hatırlamıyorsam bu paket Deluxe pack dahilinde değildi fakat oyuna ekstra oynanabilir içerik ekliyor. İsterseniz alabilirsiniz.

Yine Deluxe packe dahil olmayan fakat oyuna arcade kontratı ekleyen bir diğer içerik. İsterseniz alabilirsiniz.

Biraz karışık oldu sanırım ama yapacak bir şey yok. Kafanıza takılan bir durum varsa sorabilirsiniz.

Cevaplar için oldukça teşekkür ederim. Bahsettiğiniz gibi yapmak en doğrusu şu durumda ancak bir şey daha sormak istiyorum.

https://store.epicgames.com/tr/p/hitman-3--trilogy-premium-add-ons-bundle Epicte eklentisini gördüm "Hitman suikast dünyası Deluxe paket" ana oyundan sonra tek tek o paketler yerine tek seferde bu paket yeterli olur mu acaba bir inceleyebilir misiniz?

Cevaplar için oldukça teşekkür ederim. Bahsettiğiniz gibi yapmak en doğrusu şu durumda ancak bir şey daha sormak istiyorum.

https://store.epicgames.com/tr/p/hitman-3--trilogy-premium-add-ons-bundle Epic'te eklentisini gördüm "Hitman suikast dünyası Deluxe paket" ana oyundan sonra tek tek o paketler yerine tek seferde bu paket yeterli olur mu acaba bir inceleyebilir misiniz?

Attığın paket Access Pass, Deluxe pack(kozmetik olan), ve 7 ölümcül günah paketini içeriyor. Ben o paketin fiyatını görmemişim, pardon. 3 paket halinde almak yerine tek başına bunu alabilirsiniz. 2 lira daha ucuz oluyormuş zaten.