Steam Hitman serisi almak mantıklı mı?

Makaleler
64
Yer
Ankara
Steam'den Hitman: Absolution'u satın aldım. Oynayıp bitirdim ve gerçekten sevdim. Diğer oyunlarına para verilir mi sizce?

Eski Hitman oyunlarına para vermeye değer mi, yoksa onların yerine Hitman: World of Assassination oyununu mu almalıyım?

Hocam peki işaretlediğim oyunların hepsini alayım mı yoksa onların yerine Hitman: World of Assassination'mu alayım?
Diğerleri eski oyunlar, ona göre düşün. Eski bir sürü oyun almak yerine yeni tek bir oyun da alabilirsin tabi WoA gibi.

Silent Assassin eski ama efsanedir. Bana göre en iyi Hitman oyunu.

Absolution'dan sonra çıkan oyunların hiçbirini sevmedim. Absolution'u ise ne kadar sevdiğim ektedir:

Hitman World Of Assasination tam olarak almak istesen Epic Games'te 250 liraya yakın fiyat, onu alacağıma bütün seriyi alırım.

Absolution'dan sonra çıkan oyunların hiçbirini sevmedim. Absolution'u ise ne kadar sevdiğim ektedir:

Eki Görüntüle 159197

Absolution'ın Türkçe altyazı desteğiyle çıkması da oyunun artılarından biriydi. Ben şahsen oyunu oynarken inanılmaz keyif almıştım. Özellikle kütüphane bölümü efsanedir benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…