Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 445 Beğeniler 230 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 1 Nisan 2026 #1 Merhaba. Hitman serisine başlamayı planlıyorum hangi sırayla oynamalıyım, serilerini ve oynamaya değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2026
Merhaba. Hitman serisine başlamayı planlıyorum hangi sırayla oynamalıyım, serilerini ve oynamaya değer mi?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 1 Nisan 2026 #2 Aslında hikayesel olarak çok da bir bağlantı olayı yok. Ben Absolution ile başladım seriye ve sonrasında da diğer oyunlara yönelmiştim.
Aslında hikayesel olarak çok da bir bağlantı olayı yok. Ben Absolution ile başladım seriye ve sonrasında da diğer oyunlara yönelmiştim.
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 445 Beğeniler 230 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 1 Nisan 2026 #3 Ömer_Yeter dedi: Aslında hikayesel olarak çok da bir bağlantı olayı yok. Brn absolution ile başladım seriye ve sonrasında da diğer oyunlara yönelmiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Ömer_Yeter dedi: Aslında hikayesel olarak çok da bir bağlantı olayı yok. Brn absolution ile başladım seriye ve sonrasında da diğer oyunlara yönelmiştim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.