Kayraa

Başarılı
Merhaba, Hitman World of Assasination: Deluxe Edition indirimde 360 liraya düşüyor. İnternette okuduğumda aşağıya bıraktığım görseldeki 2 şeyi alınca 200 liraya kozmetikler hariç Deluxe paket ile aynı şeyleri veriyor diye bir şey gördüm. Bu ikisi aynı şeyleri mi veriyor (kozmetikler hariç)?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-22 185151.webp
    Ekran görüntüsü 2024-12-22 185151.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 79
  • Ekran görüntüsü 2024-12-22 185156.webp
    Ekran görüntüsü 2024-12-22 185156.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 80
Cidden paketler çok karışık yapılmış ve açıklamalar yetersiz bırakılmış anladığım kadarıyla;

hitman.webp

Bu Deluxe Edition içeriği, sizin attığınız resimde ise solda Hitman 3 için Hitman 2 genişletme paketi olarak sunulmuş. Yani bu şekilde işaretlediğim yerdeki kısma sahip oluyorsunuz fakat Hitman 3 için olan ek pakete erişiminiz olmuyor bu sunulan şeyler önemli mi değil mi bir bilgim yok ama en azından bu şekilde açıklayabilirim umarım anlatabilmişimdir.

Cidden paketler çok karışık yapılmış ve açıklamalar yetersiz bırakılmış anladığım kadarıyla;

Eki Görüntüle 109386

Bu Deluxe Edition içeriği, sizin attığınız resimde ise solda Hitman 3 için Hitman 2 genişletme paketi olarak sunulmuş. Yani bu şekilde işaretlediğim yerdeki kısma sahip oluyorsunuz fakat Hitman 3 için olan ek pakete erişiminiz olmuyor bu sunular şeyler önemli mi değil mi bir bilgim yok ama en azından bu şekilde açıklayabilirim umarım anlatabilmişimdir.

Ben de araştırdım, Access pack ve ana oyunu alınca escalations (ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama önemsiz şeyler.) Ve kozmetiklerden mahrum kalıyormuşum. Arasında 100 lira verecek kadar fark olmadığı için ana oyun ve Access pack alacağım.

Ben de araştırdım, Access pack ve ana oyunu alınca escalations (ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama önemsiz şeyler.) Ve kozmetiklerden mahrum kalıyormuşum. Arasında 100 lira verecek kadar fark olmadığı için ana oyun ve Access pack alacağım.

Anladım hocam, şimdiden iyi oyunlar dilerim.