Çözüldü Hitman World Of Assasination Part One nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xenshi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 849
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xenshi

Uzman
Yer
Bursa
Merhaba, Steam'da indirimde olduğu için Hitman 3 almayı düşündüm. Fakat Part One olarak adlandırılmış indirimde olan. İçeriği nedir? Ne farkı vardır normal oyundan. Epic'e baktığım zaman Part One ile Hitman(2016)'dan simgeleşmiş 6 konumu keşfet yazıyor. Yani Hitman 3 içinde Hitman(2016) haritalarını mı oynayabiliyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Part One'da Hitman 2016 ögeleri ve Starter Pack bulunuyor. Tam karşılaştırma şu şekilde:

1720217931033.webp

Eğer Hitman 1-2-3'ü almak istiyorsan, normal sürümü al, HITMAN 2 genişletmesini al ve HITMAN 3 Access Pass'i al.

World of Assassination Part One tüm oyunları içermez. Tüm oyun modlarını da içermez.
Yani Hitman 3 içinde Hitman(2016) haritalarını mı oynayabiliyoruz?

Evet, part one sadece ilk oyun. Part two ve three ile tam Hitman 3 oluyor. Seri 2016'da reboot edildikten sonra Hitman 1, 2 ve 3 yayınlandı sırasıyla fakat ilk çıktıklarında bölümler tam değildi, zamanla tek tek geldiler. Square Enix'ten IO Interactive ayrıldı ve kendi başına IOI olarak yayınlamaya başladı oyunları. İsim hakkı vb. hep IOI'de olduğu için ve çok kafa karışıklığı yaptığı için reboot serideki tüm oyunları tek çatı altında birleştirdi ve adını Hitman World of Assassination yaptı. Normalde Hitman 1 ve 2 kendi başına yaklaşık 60'ar GB iken bu son sistemde tüm bölümler ve DLC'ler toplam 60 GB. 180 falan kaplardı eskisi gibi olsaydı. Epic Games 2016'da çıkan Hitman'i ücretsiz verdi ve part one zaten Hitman 2016'dan oluşuyor, Epic'te varsa onu oyna boşa para verme. Tüm bölümlerin olduğu World of Assassination oyunu 12 dolar. Ek olarak DLC'leri olan Deluxe sürüm 18 dolar.

Son düzenleme:
Part One'da Hitman 2016 ögeleri ve Starter Pack bulunuyor. Tam karşılaştırma şu şekilde:

1720217931033.webp

Eğer Hitman 1-2-3'ü almak istiyorsan, normal sürümü al, HITMAN 2 genişletmesini al ve HITMAN 3 Access Pass'i al.

World of Assassination Part One tüm oyunları içermez. Tüm oyun modlarını da içermez.

Çözüm
Part One'da Hitman 2016 ögeleri ve starter pack bulunuyor. Tam karşılaştırma şu şekilde:

Eki Görüntüle 62815

Eğer Hitman 1-2-3'ü almak istiyorsan, normal sürümü al, Hitman 2 genişletmesini al ve Hitman 3 Access Pass'i al.

World of Assassination part One tüm oyunları içermez. Tüm oyun modlarını da içermez.

Hocam şu anda param olsa direkt alacağım hepsini birlikte, fakat bende 1 var zaten. Epic'te uzun zaman önce bedava verilmişti. Ben ne anladım bu işten, iyi ki almamışım yoksa iade ile uğraşacaktım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt