Hitman World of Assassination ve Mafia 2 Classic oyundan atıyor

Greens1903 3

Becerikli
Hitman World of Assassination ve Mafia 2 Classic gibi oyunlar direkt olarak oyundan atıyor, hiçbir hata yazısı da çıkmıyor. Sistemim bu oyunlar için fazlasıyla yeterli. Hata yazısı çıkmayınca oyunun neden çöktüğünü anlayamıyorum, acaba sorun kurduğum Türkçe yamalardan kaynaklanıyor olabilir mi?

Türkçe yamaları kaldırıp denediniz mi?

Oyunların dosyalarını doğrulayın. Visual C++ Redistributable paketleri eksik olabilir, yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Ekran kartı sürücünüz güncel değilse DDU ile onu da güncelleyin. Olmadı herhangi bir mod vesaire yüklüyse ve Türkçe yamayı kaldırıp deneyin.

Türkçe yamaları kaldırıp denediniz mi?

Hepsi güncel bazı oyunlarda oluyor Türkçe yamayı kaldırıp deneyeceğim, ve ayarları yüksekten normala çekeceğim.

Yok hocam yine attı sildim hiç bir eklenti yok sistem varsayalında oynadım ayarları da yükseltmedim hiç bir şey yazmadan atıyor.

Mafia 2 classic de genel bir sorun varmış biri ekran kartı biri win 11 den atıyor diyor.

Son düzenleme:
İkisi de eski oyunlar olduğundan oyun exelerinden uyumluluk açmayı dener misiniz?

İkisi de eski oyunlar olduğundan oyun exelerinden uyumluluk açmayı dener misiniz?

Hitman World 2025 yapımı diye biliyorum.

Mafia 2 classic deneyeceğim.

Yok hocam steam bu değişikliğe izin vermiyor hiç girmiyor, 2 bölüm'e kadar geliyorum eve dönme yolunda atıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…