Hızlı kazanç sağlayabilecek basit iş tavsiyeleri

Paralyzer

Uzman
Fazla para kazanma gibi bir gayem yok, ikinci el sistem kurma hedefim var, planım hazır ama bana en az 10.000₺ para gerekiyor. Bu yılın sonunda askerliğim var ve bir yere girip uzun süre çalışma durumum da yok (ki işe alınamam büyük ihtimalle). Bir yandan atama bekliyorum (hemşirelik mezunuyum). Hızlıdan 1 ay içinde bu parayı veya daha fazlasını elde edebileceğim bir yol var mı?

Bulunduğum yer (Hatay) maalesef deprem bölgesi yani pek iş olanağı kalmış durumda değil. Tercihen evde yapılabilecek, pek deneyim filan gerektirmeyecek iş tavsiyeleri istiyorum sizlerden.

Hızlı olsun, kolay olsun, evden, deneyim gerektirmeyen, 1 ayda 10.000₺ kazanmak.

Asgari ücret zaten 17.500₺ ve insanların bu ücret için nasıl çalıştıklarını az çok biliyorsundur.

Maalesef bu dediğin zor, özellikle deprem bölgesinde olduğun için dediğin gibi iş imkanları da çok kısıtlıdır.,

Kaç yaşındasın, ne yapabilirsin?

Garsonluk, komilik, pompacılık yapılabilir 1 aylık sürede. Maaşını alınca da sağlık sebepleri yüzünden ayrıldığını belirtirsin.

Deneyim gerektirmeyecek basit bir işle 1 ayda 10.000 TL kazanmanız pek olası değil maalesef. Bir işe girmeye çalışman daha iyi olur.

24 yaşındayım, üniversite mezunuyum, halihazırda yazılımla uğraşıyorum da gelir elde edebilecek bir düzeyde olduğumu düşünmüyorum. Bir yandan atama bekliyorum. Var mı bir tavsiyeniz iş açısından?

Ben blog siteleri kuruyorum. Google AdSense üzerinden onay alıp para kazanıyorum. günlük 20 siteme içerik üretiyorum. Google'da bana güzel bir ödeme yapıyor.

Yeni başladığım örnek projelerimden birisi.
https://www.bence deger.com/

Benim bu işte giderim Domain başında 400 TL Siteleri blogger ile ücretsiz kuruyorum. Tek şart ilgilenmek ve vakit ayırmak

Takriben ne kadar kazanıyorsunuz?

Aylık ortalama 500$. Bu kazanç her ay değişmektedir. Youtube üzerinde yapay zeka ile short bile üretseniz aylık rahat 30$ bırakır size.
Bu işlerde vergi sorunu oluyor fakat ben bir akrabamın aracığılıyla onun ibanına para çekiyorum gelen para hakkında fatura işletip vergi ödüyoruz cebime geçen $400 diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…