Hizmetinden memnun kaldığınız hastaneler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2230
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 468
  • Etiketler Etiketler
    hastane

2230

Uzman
Makaleler
27
Selamlar, herkes bu konunun altına gittiği ve memnun kaldığı hastaneleri ve özel mi devlet mi, hangi şehirde olduğunu yazsın. Ben gidip memnun kaldığım özel hastaneleri yazıyorum:

Memorial Bahçelievler hastanesi

Medipol Mega Bağcılar hastanesi

Koç Üniversitesi Zeytinburnu hastanesi

En son gecenin dördünde gitmiştik, hatırlamıyorum ismini. Ama memnun kalmıştım EMG, EEG ve MR'ı o hastanede Bursa'da olmuştum.

Konuya birkaç saniye bakakaldım. Bir dahaki konuda tercih ettiğimiz cumhurbaşkanını sor.

Bu arada İzmir S.B.Ü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Kulağımdan çok çektim, o yüzden İstanbul'da çoğu kulak burun boğaz doktorunu gezdiğim için rahatlıkla söyleyebilirim ki altıntepe Kızılay tıp Merkezi'nin kulak burun boğaz doktoru op. Dr. Nazmi ofluoğlu benim ömrü hayatımda gördüğüm en iyi doktor olabilir, ameliyatlık derecesinde kulağımın tıkalı olduğunu (kendim bir aptallık sonucu kulak tıkacıyla tıkadım, sakın siz yapmayın.) Söyleyen birçok doktorun aksine kendisi 1 saat boyunca detaylı bir şekilde kulağımı temizleyip beni bıçak altına yatmaktan kurtarmıştır, ayrıca bunu yaparken de beni yarım saat azarlamıştır, harika bir insandır hocam. :LOL:

Genel olarak Kızılay altıntepe güzel bir özel hastane diğer özel hastaneler gibi absürt fiyatlar yok, her zaman randevu bulabiliyorsunuz, çalışanları çok ilgili, personel güler yüzlü, devlet hastanelerinde alışık olduğumuz o ölüm suratları yok.

Konuya zıt bir şey yazayım. Bağcılar eğitim ve araştırma. Korona testi sırasına girmiştim tüm korona olan olmayan herkesi dip dibe 1 saat sırada bekletmiştiler.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt