- Makaleler
- 1
Nokia'nın telefon haklarını 2016 yılında Microsoft'tan devir alan HMD-Global Nokia tarafına yeni cihazlar çıkarıyordu. Fakat bir süredir Nokia'nın eski modellerini yenilemeye vakit ayırıyor. Şimdi ise HMD-Global Nokia'nın Lumia serisinin güncellenmiş bir versiyonunu çıkarmak için çalışmalarda bulunuyor. Fakat telefon Windows Phone değil Android 14 işletim sistemini taşıyacak.
Bu telefonda 4900 mAh kapasiteli 33 watt hızlı şarj özellikli bir batarya bulunacak. İşlemci olarak Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 destekleyen bu telefonun RAM kapasitesi 8 GB hafıza kapasitesi de 256 GB olması bekleniyor. 108 MP ana kamera, 32 MP de ön kamerası olacak. Bluetooth 5 destekleyen telefonun NFC gibi teknolojileri de barındıracak. Ekran boyutunu bulamadım fakat 120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranlı bir telefon olacak
Kaynak:HMD Global, Microsoft'un Lumia serisini yeniden başlatacak - Webmasto
Bu telefonda 4900 mAh kapasiteli 33 watt hızlı şarj özellikli bir batarya bulunacak. İşlemci olarak Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 destekleyen bu telefonun RAM kapasitesi 8 GB hafıza kapasitesi de 256 GB olması bekleniyor. 108 MP ana kamera, 32 MP de ön kamerası olacak. Bluetooth 5 destekleyen telefonun NFC gibi teknolojileri de barındıracak. Ekran boyutunu bulamadım fakat 120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranlı bir telefon olacak
Kaynak:HMD Global, Microsoft'un Lumia serisini yeniden başlatacak - Webmasto
Son düzenleyen: Moderatör: