• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Hobbit ciltli 330 TL vs Hobbit ciltli cep boy 200 TL ile 300 TL arası vs Hobbit normal 150 TL

Merhaba, sizce hangisi almalıyım?

• Hobbit - Yeni Basım (Ciltli, bazı sayfalarda resimler var) → 330 TL
  • Hobbit - Eski Basım (Normal kapak) → 150 TL
  • Hobbit - Ciltli Cep Boy200 tl ile 300 TL arasında
Amacım sadece okumak, koleksiyonluk almayacağım. Fiyatı da göz önünde bulundurarak önerilerinizi paylaşır mısınız?

330 TL Olan :

150 TL Olan :

300 TL Olan :

Son düzenleyen: Moderatör:
300 TL olan çok güzel görünüyor. Amaç her zaman okumak elbette ama ben kitapların bir yerde dekor olarak da kullanılabileceğini düşünüyorum yani sonuçta elden çıkarmayacaksan 300 TL olan alınabilir yoksa sadece okuyup kaldıracaksan yarı fiyatına al gitsin.

Ben olsam 300TL olanı alırdım kitap gibi bir üründen tasarruf etmek mantıklı değil şahsen koleksiyon takıntım var onunla alakalı olabilir deme sebebim.

Elimde Yüzüklerin Efendisi tek cilt var koleksiyonluk almıştım 150 TL'lik olanı alıp bitirdiğimde beğenirsem tolkien mirasını alacağım hem onda 300 TL'lik olanda var daha sonra tekrar okumak istersem onu okurum yardımlarınız için sağ olun.

Tolkien mirası:

Son düzenleme:
Metin olarak hiçbir farkı yok. En ucuz olanı alabilirsin, tasarruf etmek için. Ama koleksiyonculuk için ciltli versiyonları çok hoş kitaplar.

Şunu da unutmamak da fayda var, Tolkien Mirası setinde Hobbit dışındaki hiçbir kitap Orta Dünya (Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi) ile bağlantılı değil. Onlar Tolkien'in ayrı işleri.

Eğer Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit'i beğenirseniz ve o evrenin detaylatına girmek isterseniz Tolkien'in diğer Orta Dünya kitaplarına bakmanız daha doğru, daha hoş olur. (Silmarillion, Bitmemiş Öyküler vs.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…