Ben kendi save mi söyle atıyorum ilk başlatıyorum oyunu. Kendi kayıt dosyasını oluşturuyor. O dosyanın içindeki saveleri değiştiriyorum giriyor yani daha dün denedim o oyun için. 464644 sayılı benzeri dosyayı değiştirmeyin içindeki save dosyaları değiştirin kısaca.%Appdata% ve belgelerdeki save dosyası konumlarına atmayı denemiştim ancak olmamıştı cracklı indirdiğimden dolayı olabilir mi?
Evet kurabilirsin. Boyle bir yontem olmasa zaten internete save file yuklemezler.
%Appdata% ve belgelerdeki save dosyası konumlarına atmayı denemiştim ancak olmamıştı cracklı indirdiğimden dolayı olabilir mi?
@floxy sorun çözüldü mü?Olabilir, sizin kendi save dosyaniz varsa indirdiginiz dosyanin adini o dosyanin adiyla degistirmeyi deneyin.
Ben kendi save mi söyle atıyorum ilk başlatıyorum oyunu. Kendi kayıt dosyasını oluşturuyor. O dosyanın içindeki saveleri değiştiriyorum giriyor yani daha dün denedim o oyun için. 464644 sayılı benzeri dosyayı değiştirmeyin içindeki save dosyaları değiştirin kısaca.%Appdata% ve belgelerdeki save dosyası konumlarına atmayı denemiştim ancak olmamıştı cracklı indirdiğimden dolayı olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.