Çözüldü Hogwarts Legacy %100 save kurulabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5330

Deneyimli
Oyunu tamamen bitirmiştim sonra da sildim save dosyaları gitti öncesinde denediğimde olmamıştı bir yöntemi var mı ona göre indireceğim de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
%Appdata% ve belgelerdeki save dosyası konumlarına atmayı denemiştim ancak olmamıştı cracklı indirdiğimden dolayı olabilir mi?
Ben kendi save mi söyle atıyorum ilk başlatıyorum oyunu. Kendi kayıt dosyasını oluşturuyor. O dosyanın içindeki saveleri değiştiriyorum giriyor yani daha dün denedim o oyun için. 464644 sayılı benzeri dosyayı değiştirmeyin içindeki save dosyaları değiştirin kısaca.
1720608435090.webp
%Appdata% ve belgelerdeki save dosyası konumlarına atmayı denemiştim ancak olmamıştı cracklı indirdiğimden dolayı olabilir mi?
Ben kendi save mi söyle atıyorum ilk başlatıyorum oyunu. Kendi kayıt dosyasını oluşturuyor. O dosyanın içindeki saveleri değiştiriyorum giriyor yani daha dün denedim o oyun için. 464644 sayılı benzeri dosyayı değiştirmeyin içindeki save dosyaları değiştirin kısaca.
1720608435090.webp

Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt