Rehber Hogwarts Legacy'de Denuvo'yu nasıl bypasslarsınız?

Denuvo'yu yapan ve pazarda standart haline getiren firmalar korsandan iyi para kaybetse bari. Hem oyuna 60-70 dolar ver ama gene %100 performans alama.

Korsana destek vermiyoruzcuları görmedim Allah'tan. Techolay'ı bu yüzden seviyorum. Troller ve toxic tipler daha gelmedi. Gelmesinler de. Önceki yerde fenalardı.

Durumu olamayan zaten hiç alamayacak. Yani şirketlere bir zararı yok. Fiziksel bir şeyde değil bu alınınca başkasına zarar verecek. Sadece sanal alemde bir kopya. O yüzden durumu olmayana bence korsan konusunda bir şey denmemeli ama durumu olanın korsan kullanması da çok çok büyük bir yanlış. Hatta durumu olmayan ileride durumu olunca geçmişte oynadığı oyunları satın almalı çünkü durumu olanın korsan kullanması durumu da şirketlere büyük zarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek konu ile alakali degil ama ben Spider-Man 2 icin rehber yaptim resmi olmayan port icin. Konu onaylanmadi ama simdi bu konu onaylanmis. Benim rehber de orijinal degil vs bahanesi ile onaylanmamisti. E bu konu da oyun crack'leme nasıl oluyor? Yeni mi geldi bu kategori?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sözü geçen konuya baktım, siz bildiğiniz şu Discord adresine gidin oradan indirin demişsiniz. Ben burada, şuradan oyunun kırılmış sürümünü indirin tarzı bir ibare kullanmadım.

Bence bunun gerçekten sorun olup olmadığını NFS Heat oyununda görebiliriz. En saçma optimize oyunlarından biri olabilir.

Denuvo'yu yapan ve pazarda standart haline getiren firmalar korsandan iyi para kaybetse bari.
Neredeyse her yeni Denuvo sürümünün çıkışı ardından eski sürüm olan oyunarın kırılmaya başladığını düşünürsek daha da kazanmaktan başka bir şey yapmıyorlar gibi. Ne hikmetse hep 1 adım önde oluyor Denuvo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…