Vanilla oynuyorsanız en rahatı faşist yol. Ama late game Osmanlı'sı çok güçlü. Maalesef focus süreleri çok uzun olduğu için 39-40 gibi ülke kendi geliyor ancak barbarossaya kadar bekleyip sovyetlerin yanında savaşa girerseniz önce almanları sonrasında da müttefikleri düşürebilirsiniz.

Şu oyunda saatlerce rehber izledim her şeyi izledim tümen ve ordu düzenini bir türlü beceremedim , ama izlediğim kadarı ile tüm rehber videolarında faşist olarak ilerliyorlar
Tümen ve Ordu düzeninden kastınız birlikleri basarken uyguladığımız designlar ise Steam rehbleri üzerinden veya YouTube üzerinden güncel meta designları bulabilirsiniz. Şahsen bende öyle yapıyorum bir süre sonra ezberleniyor. Sorun divisionları nasıl kullanacağınızı bilmemekse kısaca: Oyundaki gerek üretim maliyeti gerekse güç dengesi olarak en iyi tank Medium(italya gibi ülkelerde genelde Light Tank tercih edilebilir. Rehberlerden izleyerek birazda kendi oynanış tarzınıza yedirerek ilerleyebilirsiniz bu konuda), asker designlarında artillery'yi eksik etmeyin, Tanklar çok hızlıdır ancak genelde hat yarmak için askerlere de ihtiyaç duyarlar, Uçaklar absürt güçlü, Fighter ve CAS (Close Air Support) uçakları işinizi görecektir. Özellikle hava üstünlüğü sizdeyse CAS uçakları ile yere vurarak savaşta büyük avantajlar elde edebilir ve rakip hatlarını daha rahat yarabilirsiniz.

Son düzenleme:
Açıklaman için gerççekten çok teşekkür ederim ama benim bir sürü kafamı kurcalayan şey var saatlerce araştırdım en sonunda sıkıldım saldım, mesela savaşta piyade tümeni var bende mesela amerika piyade tümeni inanılmaz hasar vuruyor benim tümenlerime beceresiksizlik bende sanırım mantığını kavramayamadım bir türlü