İngilizce oyun pek oynamayı sevmiyorum, tam anlamları çıkaramıyorum. Bu oyun için internette yama çok fazla yok ve nedense olanlara pek güvenemiyorum. Bu oyunda çok diyalog var, o yüzden yama kurmalı mıyım? Bildiğiniz güvenilir yama var mı?
Bağımsız Çeviri ekibinin yapmış olduğu yamanın güncel, font desteği olan, yazım yanlışı denetimi yapılmış halidir. Çeviri'de değişiklik yapılmamıştır.
Bağımsız Çeviri ekibinin yapmış olduğu yamanın güncel, font desteği olan, yazım yanlışı denetimi yapılmış halidir. Çeviri'de değişiklik yapılmamıştır.
Hem burada hem diğer forumlarda paylaşılmış bu yama ve kullanan / beğenenler var. Başka bir yama görmedim. Kullanacaksanız bunu kullanın, virüslü veya sıkıntılı olsaydı forumda tutulmazdı.
Hatırlamıyorum. Ben genelde İngilizce oynuyorum, yabancı dilim iyi olduğu için. Çok çok eskiden, ilk oynayışımda kullanmıştım; en popüler olanıydı ve oldukça kötüydü.