Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 5 Eylül 2025 #1 İlk 1 saatinde 100 bin, 3 4 saat içerisinde ise 535, 213 sayısına ulaştı. Tüm zamanların en çok wishlistine sahip oyun olarak tarihe geçti yanlış bilmiyorsam. 7 sene beklememe değdi...
İlk 1 saatinde 100 bin, 3 4 saat içerisinde ise 535, 213 sayısına ulaştı. Tüm zamanların en çok wishlistine sahip oyun olarak tarihe geçti yanlış bilmiyorsam. 7 sene beklememe değdi...
murim Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 984 Çözümler 1 Beğeniler 541 5 Eylül 2025 #2 Sağ olsun TR yamasını çıkarmış arkadaşlar indirdim Game Pass üzerinden oynuyorum saatlerdir çok sarıyor.
Sağ olsun TR yamasını çıkarmış arkadaşlar indirdim Game Pass üzerinden oynuyorum saatlerdir çok sarıyor.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.701 Yer KKTC | Gazimağusa 5 Eylül 2025 #3 murim dedi: Sağ olsun TR yamasını çıkarmış arkadaşlar indirdim Game Pass üzerinden oynuyorum saatlerdir çok sarıyor. Genişletmek için tıkla... Eşek arısı diye mi çevirmişler horneti? İlk oyunun çevirisi rezalet sayılırdıç.
murim dedi: Sağ olsun TR yamasını çıkarmış arkadaşlar indirdim Game Pass üzerinden oynuyorum saatlerdir çok sarıyor. Genişletmek için tıkla... Eşek arısı diye mi çevirmişler horneti? İlk oyunun çevirisi rezalet sayılırdıç.
murim Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 984 Çözümler 1 Beğeniler 541 5 Eylül 2025 #4 Ethem Efe dedi: Eşek arısı diye mi çevirmişler horneti? İlk oyunun çevirisi rezalet sayılırdıç. Genişletmek için tıkla... Ben buradan indirdim şahsen beğendim.
Ethem Efe dedi: Eşek arısı diye mi çevirmişler horneti? İlk oyunun çevirisi rezalet sayılırdıç. Genişletmek için tıkla... Ben buradan indirdim şahsen beğendim.