Yorumlarınada bakmanızı öneririm.

HONOR Türkiye ekibi tarafından tedarik ediliyor dense de resmi sitede herhangi bir bilgi bulamadım. Herhangi bir duyuru olmamasına rağmen böyle demeleri ilginç. Baktığım kadarıyla Avrupa'ya özel bir durum bu, @GucukBey hocamın dediği kadarıyla Avrupa'da en az 5 yazılım güncellemesi desteği yasal olarak öneriliyormuş. Bu sebepten olduğunu düşünüyorum.

3 yıl güncelleme desteği doğruysa Avrupa dışındaki ülkelerde de 3 yıl güncelleme desteği var. Tek bizi kapsamadığı için bence çokta rahatsızlık verici bir durum yok.

HONOR Türkiye ekibi tarafından tedarik ediliyor dense de resmi sitede herhangi bir bilgi bulamadım. Herhangi bir duyuru olmamasına rağmen böyle demeleri ilginç. Baktığım kadarıyla Avrupa'ya özel bir durum bu, @GucukBey hocamın dediği kadarıyla Avrupa'da en az 5 yazılım güncellemesi desteği yasal olarak öneriliyormuş. Bu sebepten olduğunu düşünüyorum.

3 yıl güncelleme desteği doğruysa Avrupa dışındaki ülkelerde de 3 yıl güncelleme desteği var. Tek bizi kapsamadığı için bence çokta rahatsızlık verici bir durum yok.
Hocam zaten reddit benzeri forumlara bakılırsa bu durumun Türkiye özel olmadığı anlaşılır.

Avrupa'ya 6 TR'ye 3 yıl güncelleme sözü verdiler Honor 400 serisinde.
Ayrıca Honor test yapan kişilere para verdiğide oluyor.

TR'ye özel değil o süre. AB dışı ülkelerin %95i bu durumda. Para verme konusu doğru bu arada ama zaten cihaz gayet iyi. Marka bilinirliği oluşturmak için veriliyor reklam.

Stokları eritmek için fiyatını düşürüyorlar sanırım.

Gayet iyi fiyat, Honor'un yaptığı çifte standarta laf edenleri dinlemenin gereği yok. Bende vatansever biriyim burada hain ilan edilmeyeyim bilgisizce karalamalar yüzünden ama açık konuşalım markaların gözünde AB ile bir tutulacak halimiz yok kesinlikle. Yani bu muamele bize özel değil, AB dışı ülkelerin çoğunluğuna özel. Ki zaten güncelleme desteğinin bitmesi dışı gayet iyi bir model Honor 200. Bu fiyatta böyle kamerası, RAM'i, yazılımı ve bataryası ile rakipsiz.