Elektronik Honor 200 Pro 29.999 TL

19-20 bin TL'ye düz 200 almak daha mantıklı gibi. 24-25 bin TL'ye inmesi lazım bence, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çin çon telefonlara bu kadar para bağlamak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Belki kacak alınır.
Çin Çan Çon dediğin telefonlardan değil Honor ama sen bilirsin.
Ayrıca 2.ele yöneldiğinizde de S24 Ultra zorlanabiliyor bu bütçede

Çin çon telefonlara...
Bu kısma katılmıyorum. Zira bahsettiğimiz marka öyle Redmi gibi garip grup bir marka değil. Honor, son zamanlarda telefon piyasasında epey şaha kalkmış bir marka. Ha bu telefonun fiyatı yüksek olabilir, orası ayrı mesele.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çin çon telefonlara bu kadar para bağlamak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Belki kacak alınır.
Soğutma sistemi harici genel olarak başarılı bir marka, VC sistemini de adam akıllı yaparlarsa tamamdır.

Xxx cihazı alınmaz derseniz ve belirttiğiniz cihazın alınabilirliği varsa linçlenirsiniz. Yani kafanız forum ortalamasına göre düşük kalıyorsa başka foruma yönelmeniz daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Şahsi fikrimdir ama 2 sorunu gözüme çarptı. İlki boyutu ki çoğumuz hemfikirdir bu konuda. İkincisi güncelleme ömrünün tam bir muamma oluşu.

Şahsi fikrimdir ama 2 sorunu gözüme çarptı. İlki boyutu ki çoğumuz hemfikirdir bu konuda. İkincisi güncelleme ömrünün tam bir muamma oluşu.
Onlardan ziyade benim için en büyük sorun kamera şekli olabilir, boyutundan bile daha büyük sorun.
Düşünsene dışarıda telefonla konuşuyorsun ve o kamera oval şekliyle orada gözüküyor.
Düşüncesi bile kötü geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…