Honor 400 ekran koruyucu camı çizildi

Winner

Üstün
Cihaz
Honor 400
Arkadaşlar yatakta uzanırkan telefon yatay ve yere 90° olacak şekilde düştü. Sanırım ekran koruyucusu çizildi. Böyle kullanmamda bir mahsur var mı? Ekran koruyucuyu çıkartmak istemiyorum.

Bi' sorun olmaz ama yine de temperli ekran koruyucu kullanman daha mantıklı olur. O fabrikasyon jelatin pek koruma sağlamıyor.

Bi' sorun olmaz ama yine de temperli ekran koruyucu kullanman daha mantıklı olur. O fabrikasyon jelatin pek koruma sağlamıyor.
Hocam şu an telefonu çok kullanmıyorum zaten. 9-10 ay böyle takılsa sorun olur mu diye soracaktım.

Arkadaşlar yatakta uzanırkan telefon yatay ve yere 90° olacak şekilde düştü. Sanırım ekran koruyucusu çizildi. Böyle kullanmamda bir mahsur var mı? Ekran koruyucuyu çıkartmak istemiyorum.

Benim koruyucu çatlamıştı. Kullanımda sorun olmadığı için bir süre kullanmıştım. Kullanılır ama bir zaman değiştirmeni öneririm. Ekran koruyucuların işlevi o zaten.

Hocam şu an telefonu çok kullanmıyorum zaten. 9-10 ay böyle takılsa sorun olur mu diye soracaktım.

Sorun olmaz ama ben olsam garanti olması açısından dediğimi yapardım.

Bu arada eğer cihazı kullanıyorsanız merak ettiğim bir nokta var.

Benim koruyucu çatlamıştı. Kullanımda sorun olmadığı için bir süre kullanmıştım. Kullanılır ama bir zaman değiştirmeni öneririm. Ekran koruyucuların işlevi o zaten.
Hocam sert bile düşmedi. Yüksek de değildi. Fabrikasyon koruyucuydu bir de.

Sorun olmaz ama ben olsam garanti olması açısından dediğimi yapardım.

Bu arada eğer cihazı kullanıyorsanız merak ettiğim bir nokta var.
Evet kullanıyorum 12 gündür.

@Winner cihazın boştaki RAM tüketimi nedir ve en son Android Güvenlik güncellemesi hangi aya dayanıyor?

Eğer telefonla gelen jelatinse çıkarıp çizilmeye dayanıklı bir kaplama yaptırabilirsin. Telefonla gelen hem sararma yapıyor hem de baloncuklaşıyor öyle aman aman bir korumada sağlamaz.

Temperli önermem sağlam bir kılıf yeterli, temperlinin kalınlığından dolayı kılıfın bıraktığı payın bir anlamı kalmayıp ekran direk yüzeyle temas ediyor.

Hocam evet telefonla gelen jelatin.

@Winner cihazın boştaki RAM tüketimi nedir ve en son Android Güvenlik güncellemesi hangi aya dayanıyor?
RAM'ı bilmiyorum. 3 yıl güncelleme desteği var.

Son düzenleme:
Hocam ekran koruyucuyu ellemeyin çok önemli bir hasar yoksa. Ben çıkardım çıkardıktan sonra ertesi gün ekranın üstüne düştü telefon ekran çatladı. Değiştireceğim diyorsanız değiştirene kadar çıkarmayın gerekirse telefoncu çıkarsın kırılmazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…