KS KS Winner 53 Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.971 Çözümler 4 Beğeniler 1.707 29 Ağustos 2025 #11 Ricardo Quaresma dedi: Hocam ekran koruyucuyu ellemeyin çok önemli bir hasar yoksa. Ben çıkardım çıkardıktan sonra ertesi gün ekranın üstüne düştü telefon ekran çatladı. Değiştireceğim diyorsanız değiştirene kadar çıkarmayın gerekirse telefoncu çıkarsın kırılmazı. Genişletmek için tıkla... Hocam tırnakla bile zor fark ediliyor. Öyle bir çizik.
Ricardo Quaresma dedi: Hocam ekran koruyucuyu ellemeyin çok önemli bir hasar yoksa. Ben çıkardım çıkardıktan sonra ertesi gün ekranın üstüne düştü telefon ekran çatladı. Değiştireceğim diyorsanız değiştirene kadar çıkarmayın gerekirse telefoncu çıkarsın kırılmazı. Genişletmek için tıkla... Hocam tırnakla bile zor fark ediliyor. Öyle bir çizik.
R Ricardo Quaresma 3 Başarılı Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1.053 Çözümler 12 Beğeniler 423 29 Ağustos 2025 #12 Winner dedi: Hocam tırnakla bile zor fark ediliyor. Öyle bir çizik. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç gerek yok bence. Ama takıntılıysanız değiştirebilirsiniz.
Winner dedi: Hocam tırnakla bile zor fark ediliyor. Öyle bir çizik. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç gerek yok bence. Ama takıntılıysanız değiştirebilirsiniz.