Makaleler
6
Honor 600 (donanım kesin değil);
  • Snapdragon 7 Gen 4
  • 9000 mAh batarya (AB için farklı olabilir)
  • 200 MP ana kamera + geniş açı kamera
m_honor-600-3.webp

Honor 600 Pro (donanım kesin değil);
  • Snapdragon 8 Elite
  • 200 MP ana kamera + geniş açı kamera + 64 MP telefoto kamera
m_honor-600-pro-2.webp

Honor paylaştığı gönderiyle N serisi (Honor 400 serisi gibi 600 serisi yakında geleceğini duyurdu)

iPhone 17 Pro çakması tasarım... Ek olarak geçen senenin Honor 400'ü 6000 mAh bataryaya rağmen Samsung A56'dan daha düşük ekran süresi veriyordu, bu da öyle olursa hoş olmaz.

Yine ek olarak Snapdragon 7 Gen 4 güç olarak rakibi Exynos 1680'den geride olan bir SoC.

Son olarak Honor Türkiye'den artık F/P fiyatlandırma beklemeyin. Tab S11 serisinin rakibi niteliğindeki Honor MagicPad 4'ü ülkeye 50K₺'den getirdiler. Sırf yüksek PWM'e sahip OLED ekran için düşünüyordum ama kesinlikle 50K₺ edecek cihaz değil. Bundan dolayı baz model olan Honor 600'de bile başlangıç fiyatı olarak 40K₺ ve üzerini görebiliriz.

Honor 400 serisi yeni tanıtıldığında gidip Honor 200 Pro aldım çünkü Honor 400 serisi tüm dünyada çok uzun yıllar güncelleme garantili iken ülkemizde 3 yıl güncelleme garantili idi. Fiyatı dengi rakiplerinden güncelleme garantisi konusunda çok geride idi. Adeta ülkemizde satılmaması için uğraştılar. Umarım aynı hatayı Honor 600 serisinde de yapmazlar. Gerçekten iyi cihaz yapıyorlar. Arayüz kekelemiyor ve çok iyi deneyim sunuyorlar. Kamerada, gece fotoğraf ve video çekiminde fiyatına göre çok iyi iş yapıyorlar. Batarya konusunda da bonkörler. Honor 400 tanıtımlarında yanlış bilgilendirme çok oldu. Alanlar dünyadaki gibi uzun yıllar güncelleme garantili zannettiler. Honor 600 serisinde bu konuda doğru ve kesin bilgiye ulaşmak lazım.

Honor 600 (donanım kesin değil);
  • Snapdragon 7 Gen 4
  • 200 MP ana kamera + geniş açı kamera
Eki Görüntüle 237947

Honor 600 Pro (donanım kesin değil);
  • Snapdragon 8 Elite
  • 200 MP ana kamera + geniş açı kamera + 64 MP telefoto kamera
Eki Görüntüle 237946

Honor paylaştığı gönderiyle N serisi (Honor 400 serisi gibi 600 serisi yakında geleceğini duyurdu)

400 kullanıyorum Reddit MagicOS11 yorumlarını okuyunca İOS27 akıcılık odaklı olacağı için OS11 de akıcılık ağırlıklı olacakmış.
Bu segmentte aşırı bir şekilde iPhone kopyalama huylari var.
Birde 500 daha iyi değil mi ya buna göre?
Normalde 300-500 serileri Avrupaya gelmiyordu yanlış değilsem ama 400-500 ayni özellikleri taşıyordu genelde tasarım hariç neden bu kadar tasarım ve özellik farkı olmus anlamadim bu sefer.

400 kullanıyorum Reddit MagicOS11 yorumlarını okuyunca iOS27 akıcılık odaklı olacağı için OS11 de akıcılık ağırlıklı olacakmış.
Bu segmentte aşırı bir şekilde iPhone kopyalama huylari var.

Segmentte değil, markada kopyalama huyu var. Huawei'ye çekmemişler belli.