Honor: 7 farklı Ar-Ge merkezimiz var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 513
En beğendiğim markalardan biri ! Huawei'in çizgisinden gittikleri için de ayrıca tebrik ediyorum kendilerini... Yeter ki cihaz sayılarını gereksiz yere arttırmasınlar ve MagicOS'u bozmasınlar, bu haliyle Stock Android ile kapışabilecek hızda .

İnşAllah Honor 100 güzel bir fiyattan gelir de... Hem SD SoC hem IMX906 sensör hem de kaliteli arayüz deneyimi yaşarız .

İnşAllah Honor 100 güzel bir fiyattan gelir de... Hem SD SoC hem IMX906 sensör hem de kaliteli arayüz deneyimi yaşarız .
Samsung yerine alternatif olur orta segment tarafında.

Aynı işlemciyi kullanan Nord CE 4 modeli de var ama Oneplus distrübtörlerinin sağı solu belli olmaz, mayıs ayına gireceğiz Oneplus 12 serisinden hâlâ tık yok.

Aynı işlemciyi kullanan Nord CE 4 modeli de var ama OnePlus distrübtörlerinin sağı solu belli olmaz, Mayıs ayına gireceğiz OnePlus 12 serisinden hâlâ tık yok.

BBK'den pek haz etmiyorum. Ayrıca Nord CE 4'te Sony LYT-600 sensörü var mış, o SoC için kötü bir tercih olmuş .

Haberdarım hocam ondan . Honor 90 şu an 16 - 17K bandında dolanıyor. Hala o fiyata gayet de alınır.

Haberdarım hocam ondan . Honor 90 şu an 16 - 17K bandında dolanıyor. Hala o fiyata gayet de alınır.

Mobil piyasadan pek anlamam da ben 15'e almıştım. Ekran ve tasarımı için aldım iyiki de almışım. Batarya performansı da beklediğimden epey iyi çıktı, 120 Hz çok rahat kullanılıyor sağ olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…