Herolog Başarılı Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 146 Çözümler 1 Beğeniler 58 21 Mayıs 2024 #1 Bu Honor, Huawei oluyor değil mi? Yani Poco'nun Xiaomi olması gibi. Huawei'lerde bu Google aplikasyonları çalışmıyor ya, Honor'da da aynı mı durum? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2024
Bu Honor, Huawei oluyor değil mi? Yani Poco'nun Xiaomi olması gibi. Huawei'lerde bu Google aplikasyonları çalışmıyor ya, Honor'da da aynı mı durum?
Çözüm Mithat Berhan 21 Mayıs 2024 @Herolog değil. Huawei ve Honor ayrıldı, artık aynı firma değiller. Honor'da bu problem yok. Gerçi EMUI 14 ile Huawei'nin de az buçuk dertleri gitti.
@Herolog değil. Huawei ve Honor ayrıldı, artık aynı firma değiller. Honor'da bu problem yok. Gerçi EMUI 14 ile Huawei'nin de az buçuk dertleri gitti.
Mithat Berhan Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 763 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.758 Yer Bitlis 21 Mayıs 2024 #2 @Herolog değil. Huawei ve Honor ayrıldı, artık aynı firma değiller. Honor'da bu problem yok. Gerçi EMUI 14 ile Huawei'nin de az buçuk dertleri gitti. Artı 0 Eksi Çözüm
@Herolog değil. Huawei ve Honor ayrıldı, artık aynı firma değiller. Honor'da bu problem yok. Gerçi EMUI 14 ile Huawei'nin de az buçuk dertleri gitti.
Oreki Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.953 Makaleler 9 Çözümler 28 Beğeniler 9.317 21 Mayıs 2024 #3 Herolog dedi: Bu Honor, Huawei oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Huawei'nin alt markasıydı önceden. Ayrılıp bağımsızlıklarını ilan ettiler. Gerçi güya bağımsız, arka planda elbet bir iş birliği yürüyordur. Herolog dedi: Huawei'lerde bu Google aplikasyonları çalışmıyor ya, Honor'da da aynı mı durum? Genişletmek için tıkla... Değil, normal çalışıyor her şey. Ben de kullanıyorum bu modeli. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Herolog dedi: Bu Honor, Huawei oluyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Huawei'nin alt markasıydı önceden. Ayrılıp bağımsızlıklarını ilan ettiler. Gerçi güya bağımsız, arka planda elbet bir iş birliği yürüyordur. Herolog dedi: Huawei'lerde bu Google aplikasyonları çalışmıyor ya, Honor'da da aynı mı durum? Genişletmek için tıkla... Değil, normal çalışıyor her şey. Ben de kullanıyorum bu modeli.
KS KS Herolog Başarılı Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 146 Çözümler 1 Beğeniler 58 21 Mayıs 2024 #4 Mithat Berhan dedi: @Herolog değil. Huawei ve Honor ayrıldı, artık aynı firma değiller. Honor'da bu problem yok. Gerçi EMUI 14 ile Huawei'nin de az buçuk dertleri gitti. Genişletmek için tıkla... Oreki dedi: Huawei'nin alt markasıydı önceden. Ayrılıp bağımsızlıklarını ilan ettiler. Gerçi güya bağımsız, arka planda elbet bir iş birliği yürüyordur. Değil, normal çalışıyor her şey. Ben de kullanıyorum bu modeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: @Herolog değil. Huawei ve Honor ayrıldı, artık aynı firma değiller. Honor'da bu problem yok. Gerçi EMUI 14 ile Huawei'nin de az buçuk dertleri gitti. Genişletmek için tıkla... Oreki dedi: Huawei'nin alt markasıydı önceden. Ayrılıp bağımsızlıklarını ilan ettiler. Gerçi güya bağımsız, arka planda elbet bir iş birliği yürüyordur. Değil, normal çalışıyor her şey. Ben de kullanıyorum bu modeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.