Honor Magic 6 Pro Türkiye’de 60 bin TL’den satışa çıktı!

S24 Ultra 63.500₺ bandında. Bu ise kupon ile 57.000₺'ye geliyor. S24 Ultra'dan ve neredeyse bütün Android cihazlardan daha iyi olduğunu da göz önünde bulundursak alınır gibi...

S24 Ultra 63.500₺ bandında. Bu ise kupon ile 57.000₺'ye geliyor. S24 Ultra'dan ve neredeyse bütün Android cihazlardan daha iyi olduğunu da göz önünde bulundursak alınır gibi...

Marka algısını göz ardı etmeyin bence.

Samsung daha çok satar bu fiyat bandında.

Marka algısını göz ardı etmeyin bence.

Samsung daha çok satar bu fiyat bandında.

Honor'un marka algısı kötü mü ki, kökeni Huawei olduğundan dolayı kötü bir marka olarak düşünüldüğünü sanmıyorum. ZTE gibi markalar için dediğiniz doğru ama...

Honor'un marka algısı kötü mü ki, kökeni Huawei olduğundan dolayı kötü bir marka olarak düşünüldüğünü sanmıyorum. ZTE gibi markalar için dediğiniz doğru ama...

Hocam her ülkedeki marka algısı farklıdır. Bizim ülkemizde de Apple - Samsung - Xiaomi şeklinde gitmekte. Honor kullanan çevrenizde kaç kişi var bilmiyorum.

Benim neredeyse yok diyebilirim.

Fiyatı gayet iyi, nihayet aynı fiyat bandında S24 Ultra'ya bir rakip çıktı. İkisi arasından ben S24 Ultra tercih ederdim.

24 Ultra'dan nasıl daha iyi olabiliyor ki? Güvendiğim bir kaynak incelemesini yapmadan inanmam. Çok uçmuşsunuz, her şey kağıt üzerinde bulunan veriler değilir.

Buradaki verileri incelersen anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…