Makaleler
5
honor-magic7pro.jpg

HONOR’ın kısa süre önce ülkemizde satışa sunduğu Magic 7 Pro modeli, büyük ilgi görüyor. Konuyla ilgili olarak şirketten bir açıklama yapıldı. HONOR, Magic 7 Pro’ya Olan İlgiden Memnun Android amiral gemisi modelleri arasında sürekli inovasyon yapan nadir markalardan biri olan HONOR, Magic 7 Pro satın alan müşterilere yönelik bir açıklama yayınladı. Yoğun ilgi nedeniyle müşterilerine…

Devamını Oku: HONOR Magic 7 Pro’ya Türkiye’de Yoğun İlgi Var
Kaynak: Techolay

İyi fiyattan çıkması bu kadar rağbet görmesini sağladı. Aklında olmayanlara bile almayı düşündürtüyor. Honor Türkiye doğru bir mantaliteyle ilerliyor. Tebrik etmek lazım.

Aklında olmayanlara bile almayı düşündürtüyor.

Doğru dedin, hiç aklımda yoktu. Lite olan model için birden 3000TL indirimli fiyattan çıkış yaptılar. İşte incelemelerine falan baktım aklıma yattı. Hazırda nakit olsaydı gidip alacaktım açıkçası.

Gayet güzel telefon, donanım tarafında zaten sıkıntısı yok. MagicOS 9 bir tık hayal kırıklığı oldu benim için, onu da toparladıkları zaman perfection'a yaklaşmış olacaklar. Fiyat politikası da epey iyi, S25'in rezil rüsva fiyatından sonra ilaç gibi geldi. Şiddetle önerilir.

- Onur 90 kullanıcısı.