P Peter Deneyimli Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 805 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 828 Yer Queens Dün 22:53 #1 Honor Magic 8 Pro 5G 12 + 512 GB Akıllı Telefon Gün Işığı Sarısı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Honor Magic 8 Pro 5G 12 + 512 GB Akıllı Telefon Gün Işığı Sarısı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Honor Magic 8 Pro 5G 12 + 512 GB Akıllı Telefon Gün Işığı Sarısı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Honor Magic 8 Pro 5G 12 + 512 GB Akıllı Telefon Gün Işığı Sarısı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.125 Makaleler 17 Çözümler 21 Beğeniler 2.282 Yer Rockport City Dün 22:55 #2 HONOR'a verilmez bu fiyatlar. AR-GE departmanı olmayan, diğer firmaların AR-GE'lerine çöken bir firmanın ürününün bu fiyatta olması komik. Konu 'HONOR’un cihazları neden kopya hissi veriyor?' 16 Mayıs 2026 Bu konu bir rehber falan değildir, bu konu, HONOR'un oyunu kuralına göre oynamamasına karşı bir sitemdir. HONOR övenler donanımı için övüyor, stabilliğinden övüyor ona eyvallah. Aslında stabil de değil. Testlere göre sonuç bu şekilde Honor 400 Pro 5G (China): Batarya kapasitesi: 7200 mAh. Video oynatma süresi: 21 saat. iPhone 16e: Batarya kapasitesi: 4005 mAh. Video oynatma süresi: 23:16. Genişletmek için tıkla... Ama göz var nizam var. İsterse tek şarjla 6 gün gitsin, AnTuTu puanı 8 milyon olsun, yine de şu tasarımda bir cihazı kullanmazdım...
HONOR'a verilmez bu fiyatlar. AR-GE departmanı olmayan, diğer firmaların AR-GE'lerine çöken bir firmanın ürününün bu fiyatta olması komik. Konu 'HONOR’un cihazları neden kopya hissi veriyor?' 16 Mayıs 2026 Bu konu bir rehber falan değildir, bu konu, HONOR'un oyunu kuralına göre oynamamasına karşı bir sitemdir. HONOR övenler donanımı için övüyor, stabilliğinden övüyor ona eyvallah. Aslında stabil de değil. Testlere göre sonuç bu şekilde Honor 400 Pro 5G (China): Batarya kapasitesi: 7200 mAh. Video oynatma süresi: 21 saat. iPhone 16e: Batarya kapasitesi: 4005 mAh. Video oynatma süresi: 23:16. Genişletmek için tıkla... Ama göz var nizam var. İsterse tek şarjla 6 gün gitsin, AnTuTu puanı 8 milyon olsun, yine de şu tasarımda bir cihazı kullanmazdım...
1 14742 Uzman Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 743 Çözümler 3 Beğeniler 363 Dün 22:57 #3 Bu tasarımları beğenen varsa yürekten tebrik ediyorum. Yakında cebimizde telefon yerine televizyon taşıyacağız gibi. Hayırlısı bakalım.
Bu tasarımları beğenen varsa yürekten tebrik ediyorum. Yakında cebimizde telefon yerine televizyon taşıyacağız gibi. Hayırlısı bakalım.
RapidLemming955 Yetkin Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.509 Çözümler 2 Beğeniler 2.770 Dün 22:58 #4 Bu paraya iki tane NP 3 alıp birini de hediye ederim. En azından başkası da sevinir.
Salyanman Başarılı Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 4 Dün 23:08 #5 Bence bu fiyatta rakipsiz, kamera ve işlemcisi zaten en üst düzeyde. Ekran ve bataryası da keza öyle, her yönüyle tatmin eder. OPPO Find X9 Pro almamış olsaydım bu fiyattan alır geçerdim.
Bence bu fiyatta rakipsiz, kamera ve işlemcisi zaten en üst düzeyde. Ekran ve bataryası da keza öyle, her yönüyle tatmin eder. OPPO Find X9 Pro almamış olsaydım bu fiyattan alır geçerdim.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.389 Çözümler 3 Beğeniler 1.487 Dün 23:11 #6 RapidLemming955 dedi: Bu paraya iki tane np 3 alıp birini de hediye ederim. En azından başkası da sevinir. Genişletmek için tıkla... Keşke para senin gibilerin elinde olsa. Benim bu kadar telefon bütçem olsa CMF Phone 1 alıp her gün hatay dürüm yerdim.
RapidLemming955 dedi: Bu paraya iki tane np 3 alıp birini de hediye ederim. En azından başkası da sevinir. Genişletmek için tıkla... Keşke para senin gibilerin elinde olsa. Benim bu kadar telefon bütçem olsa CMF Phone 1 alıp her gün hatay dürüm yerdim.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.125 Makaleler 17 Çözümler 21 Beğeniler 2.282 Yer Rockport City Dün 23:12 #7 shiedae3 dedi: Keşke para senin gibilerin elinde olsa. Benim bu kadar telefon bütçem olsa CMF Phone 1 alıp her gün hatay dürüm yerdim. Genişletmek için tıkla... Ben olsam Samsung A56 alıp her gün duble iskender gömerdim.
shiedae3 dedi: Keşke para senin gibilerin elinde olsa. Benim bu kadar telefon bütçem olsa CMF Phone 1 alıp her gün hatay dürüm yerdim. Genişletmek için tıkla... Ben olsam Samsung A56 alıp her gün duble iskender gömerdim.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.389 Çözümler 3 Beğeniler 1.487 Dün 23:14 #8 THE KEROXEA dedi: Ben olsam Samsung A56 alıp her gün duble iskender gömerdim. Genişletmek için tıkla... Öyle 1 haftaya bitirirsin parayı zengin bebesi seni
THE KEROXEA dedi: Ben olsam Samsung A56 alıp her gün duble iskender gömerdim. Genişletmek için tıkla... Öyle 1 haftaya bitirirsin parayı zengin bebesi seni
RapidLemming955 Yetkin Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.509 Çözümler 2 Beğeniler 2.770 Dün 23:14 #9 THE KEROXEA dedi: Ben olsam Samsung A56 alıp her gün duble iskender gömerdim. Genişletmek için tıkla... Ben OPPO Reno 6 kullanıyorum ama hiçbirini yapamıyorum maalesef.
THE KEROXEA dedi: Ben olsam Samsung A56 alıp her gün duble iskender gömerdim. Genişletmek için tıkla... Ben OPPO Reno 6 kullanıyorum ama hiçbirini yapamıyorum maalesef.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.125 Makaleler 17 Çözümler 21 Beğeniler 2.282 Yer Rockport City Dün 23:18 #10 shiedae3 dedi: Öyle 1 haftaya bitirirsin parayı zengin bebesi seni Genişletmek için tıkla... İkinci el A26 olsun be seni mi kıracağım, üstüne ömür boyu 200 mL'lik sarı kola
shiedae3 dedi: Öyle 1 haftaya bitirirsin parayı zengin bebesi seni Genişletmek için tıkla... İkinci el A26 olsun be seni mi kıracağım, üstüne ömür boyu 200 mL'lik sarı kola