Capone Uzman Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 63 Beğeniler 7 1 Ekim 2025 #1 Honor Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Telefonuma bağlanıyor ama bilgisayara bağlanmıyor. Daha önceden bağlanıyordum artık bağlanamıyorum. Nasıl tekrar bağlayabilirim?
Honor Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Telefonuma bağlanıyor ama bilgisayara bağlanmıyor. Daha önceden bağlanıyordum artık bağlanamıyorum. Nasıl tekrar bağlayabilirim?
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 4 Ekim 2025 #2 Guncelleme ile BT surucusu degismis olabilir. Aygit yöneticisinde BT'u kontrol edin. Onceki sürücüye don ecenegi varsa onu deneyin. Konu acarken cihazinizin bilgilerini de paylasmalisiniz. Notebook mu, PC mi, BT hangi marka model? Isletim sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
Guncelleme ile BT surucusu degismis olabilir. Aygit yöneticisinde BT'u kontrol edin. Onceki sürücüye don ecenegi varsa onu deneyin. Konu acarken cihazinizin bilgilerini de paylasmalisiniz. Notebook mu, PC mi, BT hangi marka model? Isletim sisteminiz nedir?