Horizon Zero Dawn Remastered nasıl?

Makaleler
6
Horizon Zero Dawn Remastered'a baktım da; önerilen GPU orijinal haline göre GTX 1060'dan RTX 3060'a çıkmış. Genel olarak bayağı sistem gereksinimleri yükselmiş. Sonuçta bu bir remake olmadığı için şaşırdım biraz, ne yaptılar da remaster ederken bu kadar sistem gereksinimleri arttı yoksa optimizasyonu kötü olduğu için mi böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer düz oyun varsa elinizde ondan devam edin. Yükseltmek için 10 dolar istiyorlardı sanırım. Zaten PC üzerinde oynayınca grafikler inanılmaz iyi. Ufak farklar için 10 dolar ekstra para değmez.

Hocam eğer düz oyun varsa elinizde ondan devam edin. Yükseltmek için 10 dolar istiyorlardı sanırım. Zaten PC üzerinde oynayınca grafikler inanılmaz iyi. Ufak farklar için 10 dolar ekstra para değmez.
Aslında oyun tavsiyeleri kategorisine ben açmamıştım da moderatör biraz yanlış anlayarak bu kategoriye taşımış sanırım. Tabii şimdi fark ettim koyduğum başlık tam tavsiye ister gibi bir başlık olmuş Oyunu satın alma gibi bir düşüncem yok, oynama gibi bir düşüncem de yok. Sadece Remastered versiyonda neden bu kadar sistem gereksinimleri yükselmiş onu merak ettim.

Ona bir cevabım yok hocam . Hiç zevk alamamıştım oyundan hikayesi falan da sarmamıştı beni. Yarım bıraktım zaten ama görüntü olarak bir TLOU Part 1 olmasa da bana göre başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…