Makaleler
5
Horizon-Zero-Dawn-Remastered-PC-Sistem-Gereksinimleri-Aciklandi-–-4K@60.webp.webp

Geliştirici Nixxes Software, Horizon Zero Dawn Remastered’ın PC sistem gereksinimlerini açıkladı. Yeni detaylar, oyunun farklı çözünürlüklerde 30 ve 60 FPS hızlarında oynanabilmesi için gereken donanım yapılandırmalarını içeriyor. Oyunun 720p çözünürlükte, 30 FPS ve çok düşük ayarlarda oynanabilmesi için en az Intel Core i3-8100 veya AMD Ryzen 1300X işlemci, GeForce GTX 1650 veya Radeon RX 5500…

Devamını Oku: Horizon Zero Dawn Remastered’ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Kaynak: Techolay

Orijinal çok rahat oyananıyor 1070 ile şuna para vermek yerine Torrent daha iyi.

Zamanında PS4'te oynamıştım onda bile grafikleri gayet iyiydi. Bu kadar yeni bir oyunun Remastered'ının çıkması biraz garip geliyor bana.

Tekrar oynamak istesem para vermeyeceğimi de belirtmek isterim. Verirsem enayi gibi hissederim çünkü.

Zamanında PS4'te oynamıştım onda bile grafikleri gayet iyiydi. Bu kadar yeni bir oyunun Remastered'ının çıkması biraz garip geliyor bana.

Tekrar oynamak istesem para vermeyeceğimi de belirtmek isterim. Verirsem enayi gibi hissederim çünkü.
Daha 2 ay önce falan oynadım grafikleri çok iyiydi ne gerek var cidden anlamıyorum.