Çözüldü Horizon Zero Dawn takılıyor ve yırtılmalar oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
20
Yer
Cordis Die
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Soruna gelecek olursam, çok can sıkmaya başladı. İlk başlarda yoktu fakat sonraları bu sorun gittikçe arttı. Oyun takılıp duruyor, sesler kesilip geliyor. Ekran yırtılıyor. Aklıma gelenler ise;

Windows ve ekran kartı sürücüm güncel. i7-13620H işlemcim ve RTX 4060 kartım var. İşlemci sıcaklığım 86, ekran kartı sıcaklığım 74 dereceleri geçmiyor. Fanlarım Turbo modunda çalışıyor, GPU seçeneğim ise optimize modda. Oyun içi ayarlarım Ultra ve DLSS, kalite modunda aktif. V-Sync kapalı. Fakat grafik ayarlarımı en düşüğe alsam bile sorun devam ediyor, anlam veremedim. Yardımcı olacak birileri var mı? Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:
Çözüm
Bir tek o oyunda mı oluyor? Oyun orijinal mi? DDU ile ekran kartı driverını kaldırıp tekrardan kurulum yaptın mı? Chipset driverın güncel mi? Windows oyun modu açık mı?
Sadece bu oyunda oluyor. Oyun orijinal. Oyun modum açık. DDU denemedim çünkü bilgisayar yeni. Armoury Crate üstünden GPU modunu ultimateye çekmeyi deneyeceğim, aklıma takıldı.

Armoury Crate üzerinden GPU modunu, Optimize yerine Ultimate'ye aldım ve sorun çözüldü.
Bir tek o oyunda mı oluyor? Oyun orijinal mi? DDU ile ekran kartı driverını kaldırıp tekrardan kurulum yaptın mı? Chipset driverın güncel mi? Windows oyun modu açık mı?

Sadece bu oyunda oluyor. Oyun orijinal. Oyun modum açık. DDU denemedim çünkü bilgisayar yeni. Armoury Crate üstünden GPU modunu ultimateye çekmeyi deneyeceğim, aklıma takıldı.

Armoury Crate üzerinden GPU modunu, Optimize yerine Ultimate'ye aldım ve sorun çözüldü.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…