Çözüldü HP 350 G1 Bluetooth sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ekd552
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 23
  • Etiketler Etiketler
    sorunu
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ekd552

Başarılı
Cihazımda MediaTek Railink RT3290 Wi-Fi modülü var. İçinde Bluetooth 4.0 olmasına rağmen Bluetooth hiçbir şekilde aygıtlanmıyor. HP'nin kendi sitesinde sunulan sürücüyü denedim, aygıt yöneticisinde bile görünmüyor Bluetooth. BIOS güncellemesi yaptım ve Bluetooth'un BIOS'tan açık olduğunu doğruladım. Aygıtlar kısmında sürücü kısmında PC sorun bildirdiği gözüküyor. Sorun giderme yapıldığında Bluetooth aygıtında sorun olduğunu söylüyor fakat ilerleme kaydedemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HP destek sayfasında yazılana göre sorunun MediaTek sürücüsünün imzasını eski olduğu içi Windows sürücüyü çalıştırmıyormuş. Güvenli moddan sürücü imzasını zorunlu kılı kapatın sorun düzeliyor.
Sürücü ve BIOS tarafı denenmişse, büyük ihtimalle kartın Bluetooth kısmı arızalıdır. USB Bluetooth adaptörü kullanmak en pratik çözüm olur.

HP destek sayfasında yazılana göre sorunun MediaTek sürücüsünün imzasını eski olduğu içi Windows sürücüyü çalıştırmıyormuş. Güvenli moddan sürücü imzasını zorunlu kılı kapatın sorun düzeliyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…