HP laptop için PC yönetim uygulaması

Cyborg33

Çalışkan
Hp pavilion laptop için MY Asus benzeri bir uygulama var mı? Yani güç ayarının yapıldığı, batarya şarj etme ayarının yapıldığı bir uygulama var mı? Bilgisayar, oyun bilgisayarı değil. OMEN Gamin Hub uygulamasında bu ayarlar etkin değil.

HP Support Asistant uygulaması var ama sürücü ve sistem güncellemeleri için kullanılıyor galiba, detaylı ayar yapmana iş bilgisayarı olduğu için izin vermez diye düşünüyorum.

HP Support Asistant ve Omen Gamin Hub dışında bildiğim kadarıyla yok. Evet, Omen'da Pavilion serisi dizüstü bilgisayarlarda doğru düzgün ayar yapılmıyor.

HP Support Assistant olması lazım, OMEN Gaming Hub zaten yüklüymüş.

HP Pavilion laptop için my ASUS benzeri bir uygulama var mı? Yani güç ayarının yapıldığı, batarya şarj etme ayarının yapıldığı bir uygulama var mı? Bilgisayar, oyun bilgisayarı değil. Omen gamin hub uygulamasında bu ayarlar etkin değil.

HP Pavilion Gaming değil mi cihazınız, nasıl iş bilgisayarı oluyor, şu an üretimi durdu sadece Pavilion cihazların kontrol edebilmeniz gerek Omen Gaming Hub'tan.

HP Pavilion Gaming değil mi cihazınız, nasıl iş bilgisayarı oluyor, şu an üretimi durdu sadece Pavilion cihazların kontrol edebilmeniz gerek Omen Gaming Hub'tan.
Gaming değil. Normal pavilion cihaz. Gaming Hub'ta güç ayarları etkin değil. Bu nedenle sildim.

Eski bir Pavilion cihaz olabilir? Omen’dan kontrol edemediğine göre normal bir Pavilion’dur.
Yeni pavilion eh2010nt modeli

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt