Kasa yapısını veya soğutmasını bilmediğim için konu açmak istedim; fiyatı içime sindi.
Alınır mı? Ryzen 300 nesli sıcak çalışmıyor diye biliyorum, kasa da 17.3 inç.
@shiedae3, Alınmaz. Ne Omen ne Victus asla alınmaz. Garanti servisleri berbat, cihaz kaliteleri Victus'lar ile neredeyse aynı zaten iki cihaz da sert plastik. BIOS'ları problemli ancak bu Omen cihazlar özelinde değil. Genel HP kaynaklı. Firma kendisini düzeltmediği sürece ürünlerini almayın da, önermeyin de.
Ben olsam Omen alırım orası ayrı, tasarımlarını beğeniyorum çünkü. Ancak, önerecek kadar da kefil olamam.
Kasa yapısını veya soğutmasını bilmediğim için konu açmak istedim; fiyatı içime sindi.
Alınır mı? Ryzen 300 nesli sıcak çalışmıyor diye biliyorum, kasa da 17.3 inç.
@shiedae3, Sert plastik kasa, fiyatına göre kötü malzeme kalitesi. F16 - A16 cihazlar aynı bütçede benzer donanımı metal kasa ile sunuyor. BIOS sürümleri problemli, Omen Gaming HUB programı rezalet şekilde çalışıyor. Elle tutulur tek yanı tasarımın çok şık olması. Daha iyi alternatifleri var.
@shiedae3, sert plastik kasa, fiyatına göre kötü malzeme kalitesi. F16 - A16 cihazlar aynı bütçede benzer donanımı metal kasa ile sunuyor. BIOS sürümleri problemli, Omen Gaming Hub programı rezalet şekilde çalışıyor. Elle tutulur tek yanı tasarımın çok şık olması. Daha iyi alternatifleri var.
@creazy, daha iyi olmaz, önceki cihaz için dediklerim bunu da kapsıyor. Omen MAX dışında HP'den cihaz alınmamalı. Taş gibi A16 var. Gidin alın, yanına da çekin bir 16 GB Ram daha daha ne olsun.
@creazy, daha iyi olmaz, önceki cihaz için dediklerim bunu da kapsıyor. Omen Max dışında HP'den cihaz alınmamalı. Taş gibi A16 var. Gidin alın, yanına da çekin bir 16 GB RAM daha daha ne olsun.
@shiedae3, F16 çok fazla önerildiği için bizim tarafımızdan şuan gereksiz arttı fiyatlar evet. Kasım indirimlerinden F16 düşmese bile sağlam A16 çekersiniz dediğim gibi, üzmeyecektir.