POSTAL Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Beğeniler 370 7 Mart 2026 #11 Berbat ötesi, bir de üstüne HP. Uzak durun; paranıza, canınıza yazık.
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.316 Çözümler 3 Beğeniler 2.188 7 Mart 2026 #12 POSTAL dedi: Berbat ötesi, bir de üstüne HP. Uzak durun; paranıza, canınıza yazık. Genişletmek için tıkla... Abi seni ne zaman indirim konusunda görsem alma diyorsun. Onu alma bunu alma. Ne alsın millet? Neyi var bunun?
POSTAL dedi: Berbat ötesi, bir de üstüne HP. Uzak durun; paranıza, canınıza yazık. Genişletmek için tıkla... Abi seni ne zaman indirim konusunda görsem alma diyorsun. Onu alma bunu alma. Ne alsın millet? Neyi var bunun?
KS KS 348375 Deneyimli Katılım 5 Ocak 2026 Mesajlar 1.011 Çözümler 3 Beğeniler 427 7 Mart 2026 #13 POSTAL dedi: Berbat ötesi, bir de üstüne HP. Uzak durun; paranıza, canınıza yazık. Genişletmek için tıkla... Öneri yaptığınızı hiç görmedim, sadece alınmaz dediğiniz konuları gördüm; devamı yok. Diğer kişiler gibi alternatif sunsanız bari. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2026
POSTAL dedi: Berbat ötesi, bir de üstüne HP. Uzak durun; paranıza, canınıza yazık. Genişletmek için tıkla... Öneri yaptığınızı hiç görmedim, sadece alınmaz dediğiniz konuları gördüm; devamı yok. Diğer kişiler gibi alternatif sunsanız bari.