Royal Guard

Gelişen

2 modelden hangisini tercih etmek mantıklıdır? Intel Core Ultra 7 olan şu an süper bir indirimle 112 bin lira iken Ryzen 9 olan (akşamları web indirimiyle) 124 bin liradan satılıyor.

Sizce oyun için kullanılacak laptopta Intel mi Ryzen mi tercih edilmeli? 12 bin lira daha ucuza Intel'i alsak ısınma problemi yaşatır mı?

B8SQ8EA. Intel olan yani. Fiyatının en iyisi o şu an.

Gerçekten 112 bin liraya alınabilecek en iyi laptop. Fakat aynı zamanda bütçem 124 bin lirayı da karşılayabilmeye yetiyor. Aslında merak ettiğim husus şu ki Ryzen 9 işlemci için 12 bin lira daha vermeli miyim? İntel olanda ısınma sorunu yaşar mıyım? İnteller yüksek watt ve dolayısıyla sıcaklık değerinde çalışıyor diyorlar. Isı değerleriyle ilgili birebir model analizi bulamadım.

Gerçekten 112 bin liraya alınabilecek en iyi laptop. Fakat aynı zamanda bütçem 124 bin lirayı da karşılayabilmeye yetiyor. Aslında merak ettiğim husus şu ki Ryzen 9 işlemci için 12 bin lira daha vermeli miyim? Intel olanda ısınma sorunu yaşar mıyım? Intel'ler yüksek watt ve dolayısıyla sıcaklık değerinde çalışıyor diyorlar. Isı değerleriyle ilgili birebir model analizi bulamadım.

12 bin TL'ye değecek bir fark yok. Bu laptopun soğutması güzel. Normal fiyatı hakkında tartışılır ama bu fiyata tek atarım şahsen.

12 bin TL'ye değecek bir fark yok. Bu laptopun soğutması güzel. Normal fiyatı hakkında tartışılır ama bu fiyata tek atarım şahsen.

Fiyat olarak çok iyi seviyeye çektiler gerçekten.
Son olarak oyun içi ısı-fps değerlerini görebileceğim bir video vs. var mıdır? Başka konfigürasyonlu olan modelleri buluyorum fakat ultra7+5080 kombinasyonlu bir video bulamadım.

Ryzen olanda genelde cpu 80 derece civarında takılıyor ki gerçekten soğuk sayılır. İntel içinde bu bilgiyi öğrenmek isterim.

Bilgisayarı Media Markt mağazalarının birinde buldum ısı konusunda kafama yattığı an basıp gidip alıcam direkt.