Çözüldü HP Pavilion 15-BC300NT laptopta chipset güncellemesi nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SertanBozkurt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 164
  • Etiketler Etiketler
    chipset
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SertanBozkurt

Üyecik
Merhaba, HP Pavilion 15-BC300NT laptop için chipset güncellemesini nasıl yapabilirim? Intel chipset ınf Utility ile mi yoksa HP'nin sitesinde chipset adı altında bir sürü şey var oradan mı yapmalıyım? Oradan ise hangilerini seçmeliyim?
Bir de anakart için chipset harici bir güncellemeye gerek var mıdır?
Chipset güncel mi onu bile bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    175,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 2.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran Alıntısı.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Setupchipset.Exe indirip çalıştırın zaten o en güncel sürümü kuracaktır chipset için.
Böyle ünlem varsa güncel değildir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-08 013840.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 85
Böyle ünlem varsa güncel değildir.

Formattan sonra böyle ünlemler vardı. Sonrasında Windows Update isteğe bağlı sürücü güncelleştirmeleri kısmındaki bütün güncellemeleri yaptım ve hiçbir ünlem kalmadı.
Amacım Windows Update genelde en güncel sürücüleri kurmadığı için sadece önemli olan ekran kartı chipset vb. sürücüleri en günceline getirmek.

Setupchipset.Exe indirip çalıştırın zaten o en güncel sürümü kuracaktır chipset için.

Çözüm

Tamam teşekkürler. O zaman HP kısmına hiç ellemiyorum.
Peki anakart için başka sürücü güncellemeye gerek var mı yani anakart ile alakalı sadece chipset mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…