HP Pavilion 15 laptopun Wi-Fi sürücüsü silinmiş. Özel bir model gözükmüyor "msinfo32" menüsünde ve CMD'den seri numarası aldığımda ve HP sitesine girdiğimde telefondan bir HP ProBook modeline yönlendiriyor. Yardımcı olur musunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Donanım kimliğini ve işletim sistemini yazarsan gerekli sürücüler bulunabilir.
Donanım Kimliği'ni öğrenmek için video rehber:
Aygıt yöneticisine giriyoruz.
Donanım kimliğini bulmak istediğiniz sürücüyü seçiyorsunuz. Ben
Özellikler'e giriyorsunuz.
Açılan sekmeden de ayrıntılan kısmına geliyorsunuz.
Aygıt açıklaması sekmesinden donanım kimliklerini bulup, kopyala yapıştır yaparak paylaşıyorsunuz.
Donanım kimliğini bulmak istediğiniz sürücüyü seçiyorsunuz. Ben
Intel(R) Wi-Fi 6 AX 201 160MHz olan aygıtı seçiyorum.Özellikler'e giriyorsunuz.
Aygıt açıklaması sekmesinden donanım kimliklerini bulup, kopyala yapıştır yaparak paylaşıyorsunuz.
Intel(R) Wi-Fi 6 AX 201 160MHz aygıtına ait donanım kimlikleri:
Rich (BB code):
PCI\VEN_8086&DEV_51F0&SUBSYS_00748086&REV_01...
- bicy
- donanım kimliği
- Forum: Aygıt Sürücüleri
- Makaleler
- 17
Donanım Kimliği Nedir? Nasıl Öğrenilir? - Techolay
Donanım kimliğini bilmek doğru sürücüyü bulmak için hayati önem taşır. Bu rehberde, donanım kimliğini nasıl öğreneceğinizi göstereceğiz.
Donanım kimliğini paylaşır mısınız?
![]()
Donanım Kimliği Nedir? Nasıl Öğrenilir? - Techolay
Donanım kimliğini bilmek doğru sürücüyü bulmak için hayati önem taşır. Bu rehberde, donanım kimliğini nasıl öğreneceğinizi göstereceğiz.techolay.net
Donanım kimliğini paylaşır mısınız?
Donanım kimliğini ve işletim sistemini yazarsan gerekli sürücüler bulunabilir.
Donanım Kimliği'ni öğrenmek için video rehber:
![]()
Donanım kimliğini bulmak istediğiniz sürücüyü seçiyorsunuz. BenIntel(R) Wi-Fi 6 AX 201 160MHzolan aygıtı seçiyorum.
![]()
Özellikler'e giriyorsunuz.
![]()
![]()
![]()
Intel(R) Wi-Fi 6 AX 201 160MHzaygıtına ait donanım kimlikleri:
Rich (BB code):PCI\VEN_8086&DEV_51F0&SUBSYS_00748086&REV_01...
- bicy
- donanım kimliği
- Forum: Aygıt Sürücüleri
İşletim Sistemi Windows 10 64-bit.
HP Pavilion 15 laptopunun silinen Wi-Fi sürücüsünü bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:HP Pavilion 15 laptopun Wi-Fi sürücüsü silinmiş. Özel bir model gözükmüyor "msinfo32" menüsünde ve CMD'den seri numarası aldığımda ve HP sitesine girdiğimde telefondan bir HP ProBook modeline yönlendiriyor. Yardımcı olur musunuz?
1. Laptopun Model Numarasını Belirleyin:
- Model numarasını bulmak için laptopun altında veya bataryanın olduğu yerdeki etiket üzerinde yer alan bilgileri kontrol edin. Bu numara genellikle "HP Pavilion 15-XXXX" formatındadır.
2. HP Destek Sitesine Gidin:
- Tarayıcınızı açın ve HP Destek Sitesi adresine gidin.
3. Model Numaranızı Girin:
- Ana sayfada "Ürün numarası girin" veya "Destek" sekmesini kullanarak model numarasını girin. Doğru modeli seçtiğinizden emin olun.
4. Sürücüler ve Yazılımlar Sekmesine Geçin:
- Laptop modelinizi seçtikten sonra "Sürücüler ve Yazılımlar" bölümüne gidin.
5. İşletim Sistemini Seçin:
- Bilgisayarınızda yüklü olan işletim sistemini seçin (örneğin, Windows 10 veya 11).
6. Wi-Fi Sürücülerini Bulun:
- Aşağı kaydırarak "Ağ" veya "Wi-Fi" sürücülerine ulaşın. Burada Wi-Fi sürücüsü ile ilgili dosyayı bulun.
7. İndir ve Kur:
- İlgili Wi-Fi sürücüsünü indirin. İndirilen dosyayı açın ve ekrandaki yönergeleri izleyerek sürücüyü kurun.
8. Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın:
- Kurulum tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Wi-Fi bağlantısının çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Eğer yukarıdaki adımlarla sorunu çözemezseniz, bilgisayarınıza uygun diğer sürücüleri bulmak için HP'nin destek hattını aramayı düşünebilirsiniz. Belirtilen adımlardan herhangi birinde sorun yaşarsanız, lütfen daha fazla detay verin.