HP Pavilion Gaming 3Y4V1EA laptopun Caps Lock ışığı açılışta 5 uzun 3 kısa yanıyor

1076

Başarılı
HP Pavilion Gaming 3Y4V1EA laptopa sahibim. Son birkaç gündür PC açılırken hep 5 uzun 3 kısa Caps Lock ışığı yanıyor. Ancak 1-2 kez denedikten sonra PC açılıyor. Bunun bir çözümü var mı? Bu durum böyle devam etse PC'ye bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu normalde SPI Flash erisim hatasi. BIOS okunamiyor demek ama seninki aciliyormus. Belki RAM yerinden oynamistir. Hic darbe aldi mi notebook yakinlarda?

Bilgisayarınızın bataryasını sökün ve statik elektriği boşaltın. Akabinde siz de topraklayın kendinizi ve RAM'leri söküp tekrar takın. Sorunlu RAM tespiti için her birini, her bir slota olacak şekilde kombinasyonlarla deneyebilirsiniz.

Bu normalde SPI Flash erisim hatasi. BIOS okunamiyor demek ama seninki aciliyormus. Belki RAM yerinden oynamistir. Hiç darbe aldi mi notebook yakinlarda?

Hayır darbe almadı. RAM'leri 8'den 16'ya yükselttim ve 1.5 aydır kullanıyordum. Bu şekilde kullanmanın zararı olur mu içini açınca bozulmasından çekiniyorum.

RAM'ler yeni alındı ancak dediğinizi deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…