HP Pavilion Laptop 15-EH0006NT Valorant oynarken çok ısınıyor

Arkadaşlar, Valorant oynarken bilgisayarım aşını ısınıyor ve sonucunda ya mavi ekran veriyor. Maç ortasında kendini kapatıp açıyor. Şu bilgisayarın altına konulan soğutma şeyleri var ismini bilmiyorum. Onlar fayda eder mi? Fayda ediyorsa neyi almamı önerirsiniz? Bilgisayarım Valorant oynamaya uygun değil ama çok oynamak istiyorum. Laptop bir de masaüstü değil. Model HP Pavilion Laptop 15-EH0006NT.

Arkadaşlar, Valorant oynarken bilgisayarım aşını ısınıyor ve sonucunda ya mavi ekran veriyor. Maç ortasında kendini kapatıp açıyor. Şu bilgisayarın altına konulan soğutma şeyleri var ismini bilmiyorum. Onlar fayda eder mi? Fayda ediyorsa neyi almamı önerirsiniz? Bilgisayarım Valorant oynamaya uygun değil ama çok oynamak istiyorum. Laptop bir de masaüstü değil. Model HP Pavilion Laptop 15-EH0006NT.

Kapanması hiç iyi işaret değil. Sağlam bir bakım yaptırın o bilgisayara.

1-Bilgisayarına sağlam bir bakım yap, termal macunları yenile, sistemi temizle vb...
2-Bilgisayarı hiç temizlemeyip Laptop Soğutucu alırsan ilk 1-2 saat etki eder bayağı ancak uzun kullanımda Laptop Soğutucu da bir şey yapamaz, yine ısınır. Anlayacağın bakım şart. Bakım+Laptop Soğutucu ile çok güzel bir soğukluk elde edersin.

Ayrıca da bilgisayarının desteklemediği oyunları oynamamanı öneririm. İleride sorun açabilir. Çok zorlamamanı öneririm yani.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt