HP Victus 15 FA0009NT laptopta mavi ekran hatası

tereyagburak

Yetkin
Makaleler
1
Bugün sistemi açtım. Biraz internette gezindim, sonra bir kere mavi ekran yedim. Belki tek seferliktir deyip bıraktım. Sonra 1 saat geçti. O sıra Valorant'ta maç bulmuştum tam. Karşılaşma Bulund- deyip sistem mavi ekran verdi. Bu sefer şaşırdım. Çünkü temiz kurulum yapalı 2 gün oluyor. Ekstra bir şey de yüklemedim. Bu .dmp dosyalarından pek bir şey anlamıyorum. Bu yüzden aşağıya .dmp dosyalarımı bırakıp sözü size bırakıyorum.

Sürücülerinizi elle mi kurdunuz yoksa bir driver programıyla falan mı?
Kusura bakmayin ben konuyu tamamen unutmusum.
Başta her şeyi Windows Update'e kurdurdum. (Hep böyle yaparım bir sorun olmamıştı.) Sonra kendim Intel'in sitesinden sürücüleri otomatik indiren aracını indirip kurmuştum. Daha sonra bir anda mavi ekran vermeye başladı. Bir de, bugün de mavi ekran yedim.

Tekrar dump paylasın.

Ekran kartı hibrit modda mı ve windows sürümü 24h2 mi? Windows update sornası benzer sorunlar yaşamaya başladım, update sonrası sanırım bu özellik bozuldu. hibrit modda hiçbir oyun açılmıyor. Omen hubdan graphic switcher'ı discrete seçin düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…