PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 1 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar ekran ile beraber klavye ışıkları falan da gidip geliyor. Sıkmaya başladı ne yapabilirim?
Çözüm Recep Baltaş 1 Ocak 2025 Servise gönderebilirsiniz. Donanımsal sorun gibi. Dilerseniz BIOS güncellemesi yapın ama fayda edeceğini sanmıyorum.
Servise gönderebilirsiniz. Donanımsal sorun gibi. Dilerseniz BIOS güncellemesi yapın ama fayda edeceğini sanmıyorum.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 1 Ocak 2025 #2 Servise gönderebilirsiniz. Donanımsal sorun gibi. Dilerseniz BIOS güncellemesi yapın ama fayda edeceğini sanmıyorum. Artı 1 Eksi Çözüm
Servise gönderebilirsiniz. Donanımsal sorun gibi. Dilerseniz BIOS güncellemesi yapın ama fayda edeceğini sanmıyorum.
DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 1 Ocak 2025 #3 Sadece ekran git gel yapsa sürücü hatası derdim ama donanımsal bir sorun var gibi, Recep hocam haklı. Artı 0 Eksi
Sadece ekran git gel yapsa sürücü hatası derdim ama donanımsal bir sorun var gibi, Recep hocam haklı.
KS KS PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 1 Ocak 2025 #4 Tamamdır bakacağım sağ olun. Harici ekran takılı bir de. Onunla alakalı olabilir mi? O da git gel yapıyor. Artı 0 Eksi
Tamamdır bakacağım sağ olun. Harici ekran takılı bir de. Onunla alakalı olabilir mi? O da git gel yapıyor.
DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 1 Ocak 2025 #5 PasPas dedi: Tamamdır bakacağım sağ olun. Harici ekran takılı bir de. Onunla alakalı olabilir mi? O da git gel yapıyor. Genişletmek için tıkla... Grafik kartı sürücülerini temiz olarak tekrar kurun bir. Artı 0 Eksi
PasPas dedi: Tamamdır bakacağım sağ olun. Harici ekran takılı bir de. Onunla alakalı olabilir mi? O da git gel yapıyor. Genişletmek için tıkla... Grafik kartı sürücülerini temiz olarak tekrar kurun bir.
KS KS PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 1 Ocak 2025 #6 Recep Baltaş dedi: Servise gönderebilirsiniz. Donanımsal sorun gibi. Dilerseniz BIOS güncellemesi yapın ama fayda edeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam BIOS güncelledim düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Servise gönderebilirsiniz. Donanımsal sorun gibi. Dilerseniz BIOS güncellemesi yapın ama fayda edeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam BIOS güncelledim düzeldi.
H hmd0525 Üyecik Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 24 Ocak 2025 #7 PasPas dedi: Tamamdır bakacağım sağ olun. Harici ekran takılı birde. Onunla alakalı olabilir mi? O da git gel yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
PasPas dedi: Tamamdır bakacağım sağ olun. Harici ekran takılı birde. Onunla alakalı olabilir mi? O da git gel yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildiniz mi?
KS KS PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 25 Ocak 2025 #8 hmd0525 dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu servise göndererek çözdüm anakart değiştirdiler. Artı 0 Eksi
hmd0525 dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Sorunu servise göndererek çözdüm anakart değiştirdiler.
OutemuX Uzman Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Beğeniler 1 4 Şubat 2025 #9 Hocam nereye gönderdiniz acaba? Ben de aynı sorunu yaşıyorum şuan. Artı 0 Eksi
KS KS PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 6 Şubat 2025 #10 OutemuX dedi: Hocam nereye gönderdiniz acaba? Ben de aynı sorunu yaşıyorum şuan. Genişletmek için tıkla... Bdh bilişim. Artı 0 Eksi
OutemuX dedi: Hocam nereye gönderdiniz acaba? Ben de aynı sorunu yaşıyorum şuan. Genişletmek için tıkla... Bdh bilişim.