Fahare

Üstün
Makaleler
1
Merhaba:

HP Victus 16 aldım. Hall sensörü malum, daha çıkmadı ama eli kulağındadır. Garanti taze bitmiş. Victus 16 kullanıcılarının tavsiyelerine ihtiyacım var. Macunu şununla yenile, şu ayarları kullan, şunu kapat tarzı.

Teşekkürler.

Ben macun için şu ürünü kullandım, hem GPU hem CPU'ya. Wi-Fi modülü sorunlu. Omen Gaming Hub lanet bir program. Yüklemeyin bence. Tamamıyla bir bloatware. Eğer amacınız sadece fan ayarlamaksa, bence açık kaynak programlara yönelin. Onun dışında bakımlarını düzenli tutarsanız serin çalışıyor. Hoparlörden tık tık ses gelirse, format sonrası vs. bu driver sürümüyle alakalı. Hafif eski driver'a dönerseniz düzelir. Hall sensör bende daha geçen ay, yani 3. yılın sonunda başladı. Mutlaka stant kullanın.

Hall sensörü bende garanti bittikten 2 ay sonra sorun çıkarmıştı, çözümü de sensörün anakart ile bağlantısını keserek buldum yani öyle bir sensör çalışmıyor bende. Termal macun olarak Thermal Grizzly - Kryonaut kullandım, açıkçası yazın İzmir'in 38-39 derece sıcağında bile 75-78 dereceleri geçmedi sistem.